Napvédelem tudatosan

A Lush márkáról szerintem nemcsak nekem jutnak eszembe a szappanok, és a fürdőbombák. Bevallom, az, hogy napfényvédőket is beszerezhetek náluk eszembe sem jutott. Eddig.
A Sun Care névre keresztelt családjuk a megszokott minőségű friss összetevőkkel vannak teli. Ezek egész testeden megnyugtatják a bőrt – ráadásul a kozmetikai iparban elfogadott szintetikus fényvédőket is tartalmaznak, így mindegyiküket fényvédő faktor (FF) és UVA-faktor is jellemzi.

Lush Sun Protection

Szezámolajjal és diófalevéllel segíti a leégésmentes barnulást a Sesame Suntan Lotion 15-ös napfényvédő faktorral.
SunblockTermészetesen a fürdőtömb sem maradhat ki, bármilyen meglepő is, hogy napfényvédőként szerepel. A The Sunblock szilárd fényvédő fürdőtömb 30-as faktorszámmal véd, használata egyszerű: fürdés közben felvihető . Kalaminport, kakaóvajat tartalmaz amely a bőr nyugtatását biztosítja.A regeneráló hatású rózsakivonat pedig bőr finom illatáról gondoskodik. Fürdés vagy zuhanyozás után a tömbbel simíts végig nedves bőrödön, majd öblítsd le és egy törölközővel gyengéden itasd fel a testeden levő vizet.

PoweredSunshine Lush hintőporS ha nég izgalmasabb és szokatlanabb napfényvédőre vágysz, akkor próbáld ki a Powdered Sunshine napvédő hintőpor, amellyel 15-ös faktorszámú védelmet hinthetsz magadra. Rengeteg kalaminporral készült ami természetes fényvédő. (A kalamin cink-oxidot és vas (III)-oxidot tartalmazó hámosító, összehúzó, fertőtlenítő por) Friss földes, citrusos illatát a szezámolaj, a citrom, a lime és a pacsuli adja.

Bővebb információt a www.lush.hu oldalon találhattok.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner