Narancsolajos felfrissülés

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én szeretem kipróbálni a pénztárcabarát márkákat is. Évek óta használom is a Kallos különféle termékeit is- főként a szájfényeket, és a szempillaspirálokat- amelyek árban jóval alatta vannak az itthon megszokott szintnek, minőségben viszont sokkal, de sokkal többet adnak, mint amit az ár alapján gondolnánk.

Mindehhez hozzáteszem, hogy hazai márkáról beszélünk. Legújabb felfedezésem a Kallos Spa sorozatuk, amely brazil narancsolajjal készült. Nyáron a kánikula idején nagyon szeretek citrusos testápolót, vagy szappant, tusfürdőt használni. Sajnos azonban igazán jó illatot nagyon nehezen találni. Ezért külön megörültem ennek a sorozatnak, amely ultrakönnyű testápolóból, bőrradírozós tusfürdőből, és családi kiszerelésű pumpás tusfürdőből áll. Ez utóbbit nagyon díjazom, mivel így nem fordul elő, hogy a család tagjai pont a kedvenc tusfürdőmet használják el, jut mindenkinek..

Az illatuk erőteljes, de nem tolakodó, valóban a narancsolaj aromáját érezzük, nem mű narancs illatot. Fontos megjegyezni, hogy parabén-, és színezékmentes, valamint nem kísérleteznek állatokon.

Bővebb információt, árakat a Kallos oldalán találtok.

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner