Nem csak a telefon kaphat előlapot! Így lesz vidám a kézmosás

Azt hitted eddig, hogy csak a telefonodat öltöztetheted vidám hátlapokkal? Nos, meg fogsz lepődni. A  Dettol idén nyárra egy újabb meglepetéssel készült: a közkedvelt  érintés nélküli antibakteriális kézmosó készülékek vidám előlapba öltöznek a szezonra, hogy új színt vigyenek a fürdőszobába, konyhába, s  amelyek segítségével talán könnyebben beterelhetők a gyerekek a szabadból kezet mosni.

90c1551423cda6c93b550f638dbc0eb0

 

Ha az a varázslat eddig nem lett volna elég, hogy otthon is szenzoros adagolód legyen a folyékony szappanodhoz, akkor most változtathatsz . A nyári limitált kiadású kollekció égszínkék alapszínben tündököl, amin vidám felhők és bárányok táncolnak, így garantáltan friss és játékos színfoltja lesz a lakásnak. Az üde hangulatot tovább fokozhatjuk, ha kék törülközőket, kád kilépőt, fogmosó poharat vagy konyharuhákat párosítunk a barikás kézmosó mellé. Ennek köszönhetően rendkívül egyszerűen, néhány aprócska kiegészítő megváltoztatásával könnyedén dobhatjuk fel lakásunkat.

DETTOL_Ezüst

Az új limitált kiadású Dettol érintés nélküli antibakteriális kézmosó készülék ezüst és fehér alapszínben, mindhárom jól ismert illatvariációval kapható; így kedvünkre válogathatunk a Hidratáló uborkás felfrissülés, a Tisztító zöldtea és gyömbér, valamint a harmonikus Aloe Vera kivonattal dúsított variánsok között, melyek mindegyike elpusztítja az ismert kórokozók 99,9%-át, ugyanakkor hidratáló összetevőiknek köszönhetően ápolják bőrünket. A kézmosó készülék használata rendkívül egyszerű, elegendő csupán kezünket az adagoló alá helyezni és az megfelelő mennyiségű antibakteriális szappant adagol tenyerünkbe.

DETTOL_Feher

A cserélhető dekor előlap a klasszikus fehér Dettol érintés nélküli antibakteriális kézmosó készülékkel kapható, mely bármikor levehető, cserélhető.

Dettol érintés nélküli antibakteriális kézmosó készülék: 2999 Ft

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner