Nina Ricci: Nina és Luna a szörnyecskék birodalmában

Csaknem pontosan egy éve számoltam be nektek a Nina Ricci almácskák új változatáról: Nina-ról és Luna-ról.. Emlékeztek még rájuk? Akkor is népszerű művészekkel dolgoztak együtt, s a siker olyan óriási lehetett, hogy mostmár az üvegre is engedték rajzolni őket. Az alábbi videóban beleshetünk a kulisszák mögé, hogyan is készült ez a nagyon bájos csomagolás, valamint a reklám.

Két brazil művész Ana Strumpf és Guto Requena egy elvarázsolt erdőt álmodott meg. Ennek a  mélyéről, bűbájos kígyók, virágok, pillangók és gombák lepik el a Nina és Luna üvegeit. Les Baisers de Nina Ricci, vörös, korall, pink és fukszia színű rúzsok kollekciója egészíti ki ezt az exkluzív kiadást. A parfümök üvege vicces elegye lett a korábbi almáknak valamint a régi korokat idéző fújós-pumpás verzióknak. Egyszerre kalandazunk így a régi idők mese birodalmában valamint a valóságban. ki ne vágyna ugyanis egy vagány pomponos kis szörny almára? A doboz design-ja szintén olyan jól sikerült, hpogy az ember szinte sajnálja kibontani, mert olyan szerves része a teljességnek.

Nina vattacukorba csomagolt pezsgő körtévé változik, Luna pedig lime-mal ele-gyített lédús ananásszá, míg a Luna Blossom narancsvirággal illatosított merész mochi-vá.
Les Baisers de Nina Ricci egy virágokból, kígyókból és csillagokból álló vidám frízzé bontakozik ki. Adj egy finom csókot, kis Szörnyecske! A piros változatot a hagyományos Nina rajongók fogják értékelni, a kéket a tél típusú hölgyek kedvelik majd. Bár valljuk be, a szörnyecskék azért mindannyiunkban bennünk laknak. Kérdés, hogy kedves, vagy éppen mérges változatát varázsoljuk elő !

A kis szörnyecskék február közepétől érhetők el a parfümériákban. A kész reklámfilmet az alábbi vedeón nézhetitek meg. Irány a varázslatos mesebeli erdő!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner