Nina és Luna a szörnyecskék birodalmában

Csaknem pontosan egy éve számoltam be nektek a Nina Ricci almácskák új változatáról. Emlékeztek még rájuk? Akkor is népszerű művészekkel dolgoztak együtt, s a siker olyan óriási lehetett, hogy mostmár az üvegre is engedték rajzolni őket.

Két brazil művész Ana Strumpf és Guto Requena egy elvarázsolt erdőt álmodott meg. Ennek a  mélyéről, bűbájos kígyók, virágok, pillangók és gombák lepik el a Nina és Luna üvegeit. Les Baisers de Nina Ricci, vörös, korall, pink és fukszia színű rúzsok kollekciója egészíti ki ezt az exkluzív kiadást.

Nina vattacukorba csomagolt pezsgő körtévé változik, Luna pedig lime-mal ele-gyített lédús ananásszá, míg a Luna Blossom narancsvirággal illatosított merész mochi-vá.
És Valentin napra a Nina Ricci szabad utat enged a varázslatoknak. Les Baisers de Nina Ricci egy virágokból, kígyókból és csillagokból álló vidám frízzé bontakozik ki. Adj egy finom csókot, kis Szörnyecske!

A kis szörnyecskék február közepétől érhetők el a parfümériákban.

Nina Ricci Nina Monsters Limited Edition 2018 edt 80 ml – 23.900Ft
Nina Ricci Nina Monsters Limited Edition 2018 edt 50 ml – 19.900Ft
Nina Ricci Luna Monsters Limited Edition 2018 edt 80 ml – 23.900Ft
Nina Ricci Luna Monsters Limited Edition 2018 edt 50 ml – 19.900Ft

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner