Nina Ricci új almája: Luna

A Nina Ricci illatokkal igen régi kapcsolatom. Egyszer réges-régen egy távoli galaxisban ugyanis az Air France- Nina Ricci divattervező verseny keretében indult el az egész pályafutásom. Ekkor kaptam életem első Nina Ricci parfümjét a L’air du Temps-t, amelyet még a mai napig forgalmaznak.

LES BELLES DE NINA_DUO (Custom)Azóta persze újabb ikonikus illatok születtek a márka égisze alatt, mint például a hatalmas sikert arató Nina. Az édes kis almácska üvegbe rejtett, különleges, és semmi más parfümhöz nem hasonlító illat sokak kedvence lett. Én is sokáig használtam. Idén pedig gondoltak egy merészet, és társat adtak Ninának.

LES BELLES DE NINA_LUNA (Custom)A kék üvegek nagy szerelmeseként nagyon kíváncsi voltam, milyen lesz a “kishúg”. Nem titkolom, hogy a nemzetközi fórumokon nem nagyon rajongtak az illatért, de én adtam neki egy esélyt. Hiszek abban ugyanis, hogy nem midegy hogy ki és mikor használja azt az adott parfümöt. Kékségéből adódóan én nem tudtam elképzelni, hogy nyáron fújjam magamra, és megvártam vele a hidegebb hónapokat. Az ötletem bevált. A legjobb visszajelzés ugyanis, ha megkérdezik mit viselsz. Luna pedig nálam biztosan kikövetelte a figyelmet. Érdemes ezért kipróbálni.

 

LES BELLE DE NINA_Beauty shot (21) (Custom)Az új illat köré egy történet is társult, amelyet a kampány két modellje Frida Gustavsson és Jac Jagaciak személyesítenek meg.


Két lány, akiket egymásnak teremtettek, és akik különbözősége teszi tökéletessé a közöttük lévő összhangot. A barátság tizenévesen kezdődött a kifutók falai mögötti backstage-ben, ami azóta is tart, kiállta az idő próbáját.

Les Belles de Nina. Frida Niná-vá, Jac pedig Luná-vá válik. Együtt erősebbek.
Felfedezik nőiességüket. Mindent megosztanak egymással.

Nina Ricci LunaNina sugárzó. Ragyogó. Szende, érzéki. Hamarosan nővé érik.
Luna is titokzatos. Határozott. Heves és érzéki. Már majdnem igazi nő.

Luna Nina Ricci merészen új gourmand illata, Christophe Raynaud és Marie Salamagne által megálmodva, mely elválaszthatatlanul összecseng a Nina illattal, amit 2006-ban Olivier Cresp mester parfümőr kreált.

Ha pedig szeretnétek kipróbálni Lunát, akkor szálljatok versenybe érte! Készítsetek montázst Lunáról. Használhatjátok a polyvore-t vagy akár más programot. És küldjétek el a pumpkinjatek@gmail.com email címre. A beérkező montázsokat a Pumpkin Paradise Facebook oldalán tesszük közzé. A legkreatívabb montázs készítője egy parfümöt kap, a legnépszerűbb pedig egy vászontáskával lesz gazdagabb. Eredményhírdetés december 7.-én.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner