Nina Ricci rózsás vágyai: L’Extase Caresse de Roses

2015-ben a L’Extase-zal Nina Ricciúj korszakba lépett. A francia parfümőrrel , Francis Kurkdjiannal való együttműködésből született meg a pézsmás, virágos, orientális illat. Az inspiráció a női vágy felidézése volt, vagyis egy Eau de Parfum megalkotása, amely tele van erotikával.
2016-ban Nina Ricci  az érzékek szívét vette célba a L’Extase Caresse de Roses Eau de Parfum Légère új illatával. Mivel a rózsás illatok nagy rajongója vagyok, természetes, hogy gyorsan megkaparintottam egyet az új parfümből.

WP_20160308_08_19_41_Pro (Custom)

A különleges üvegcsét az emblematikus Calisto karkötő ihlette. Az eredeti ékszer Guillaume Henry tervező által megálmodott Nina Ricci ready-to-wear kollekció különleges darabja. Sajnos azonban a 30 ml-es kiszerelésről ez az apró finomság lemaradt.

NINA RICCI_CALISTO BRACELET_FW15 (Custom)

Sebaj! Az illat így is nagyon izgalmas: a L’Extase Caresse de Roses továbbviszi a L’Extase jegyeit, hozzátéve saját finom, bársonyos jegyeit. A pézsmás virágcsokor könnyed, mégis határozott, felébreszti a ragyogó nőiességet. Két akkord  jelenléte erősíti egymást: a „rózsák éke”, melyben a bolgár rózsa esszencia és a törökrózsa  simogatását a friss babarózsa és ibolya jegyek követik, majd fehér „lélegzetnyi pézsma” áramlik, hogy szikrázóan érzéki elegyet hozzon létre.

L'EXTASE_CARESSE DE ROSES_Flacon 80ml + Etui (Custom) WP_20160308_08_20_38_Pro (Custom)

Laetitia Casta maga a L’Extase: szabad, ösztönös, tele természetességgel és érzéki szépséggel. A francia színésznő ösztönzi a nőket, az összes nőt, hogy adják át magukat vágyaiknak, és fedjék fel páratlan nőiességüket. Keresve sem találtak volna jobb modellt az illathoz.

L'EXTASE_BEAUTY SHOT (10) (Custom) WP_20160308_08_20_54_Pro (Custom)

L'EXTASE_BEAUTY SHOT (8) (Custom)

L’Extase Caresse de Roses Eau de Parfum Légère márciustól kapható :

80 ml – 28.900Ft
50 ml – 22.900Ft
30 ml – 16.500Ft

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner