Nyári Nivea kedvencek- nemcsak nyárra

Nyáron nagyon kevés illat van, amit elviselek magamon. Ezek egyike a Nivea, amely annyira klasszikus, hogy szerencsére a múlt század tízes évei óta nem is változtattak az alap termék formuláin (kivéve az azóta megkívánt fejlesztéseket)

A jól ismert hófehér krém illatáért egyenesen odavagyok, ezért nagyon örülök annak, ha hasonló illatú új finomságokat jelentetnek meg.

NIVEA_BAU_MOUSSE_HU_SEO2_img5_640x400pxEzen a nyáron három kedvencem is lett, amelyek közül az első a Nivea Silk Mousse. Ez egy zuhanyzó hab, amelyet azok fognak csak igazán értékelni, akik a tusoló alatt szeretik egyben elvégezni a lábuk, hónaljuk borotválását. A habban ápoló olaj is található, amelynek hatására a bőrünket nagyon finomnak, selymesnek érezhetjük.

Nivea Silk Mousse

Következő kedvencem a napozás után használható hosszú nevű Nivea napozás utáni zuhanyzás közbeni hűsítő testápoló. Szintén időtakarékos darab, amely egyesíti a tusdürdő és a napozás utáni hidratálókrém hatásait. Zuhanyzol vele, és közben hidratálsz. Egyetlen dolgora érdemes csak nagyon odafigyelni: zsírosabb, olajosabb állagú, mint a szokásos tusfürdők. A zuhanytálcába érdemes csúszásgátlót tenni, mert a rólatok lekerülő tusoló síkossá teheti azt. Az illata nagyon finom, de ezt mondanom sem kell.

nivea

Szintén egész évben használható remek kis darab a micellás arctisztítókendő. Én az utazások során szoktam rá erre az arctisztítási módra, de lustáknak is nagyon praktikus. Mives sosem találom az arctisztító korongokat, vagy az arclemosít, nekem pont ideális ez a kendős megoldás. Többféle változatban is kapható, az arcbőr minőségének megfelelően, a száraztól az érzékeny bőrig.

Érdemes kipróbálni, és megtartani a nyár elmúltával is!

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner