Srcepilátort és kefe – kettő az egyben praktikum

Nagy trendje van mostanság a gépesített epiláló készülékeknek. Kezdetben voltak a láb és kar szőrtelenítésére alkalmas elektromos eszközök, amelyek mára már akár zuhany alatt is használhatók lettek. Az olyan kényes részletekkel, mint az arcszőrzet viszont nem nagyon foglalkoztak.
Az említett kütyük ugyanis erre a területre alkalmatlanok voltak már a méretükből adódóan is. Nemrég kipróbálhattam a Braun kettő az egyben szőrtelenítőjét, amelyet arckefeként is használhatunk. Ez utóbbi eszköz is nagy sikernek örvend a beauty rajongók körében, de sajnos nem sokan engedhetik meg maguknak a drága változatokat.
Ez a 2in1 készülék két legyet üt egy csapásra, ugyanis a fejet cserélve hol így, hol úgy használhatjuk. Ebből adódóanegy árért két eszközt is magunkénak tudhatunk, ami igazán pénztárcabarát megoldás.

braun arcepilátor és arckefe
A kezelését ki kell tapasztalni. A szőrtelenítő forgó feje ugyanazon az elven működik, mint a többi forgófejes epilátor – oda-vissza állíthatjuk a forgás irányát. Kis időt igénybevesz, hogy honnan milyen szögből hatásos. Főleg az erősebb szőrszálakkal “megáldottaknak” kell gyakorolniuk, hogy ne törjék be a szálakat. Viszont ha elég türelmesek, és kitapasztalják a használatot, örökre búcsút mondhatnak a hőn utált csipesznek. Az alap motorházat elemmel működtethetjük. Sajnos ez az egyik hibája az okos kis szerkezetnek, hogy nem tölthető hálózatról. Az elemcsere is némi ügyességet igényel, ki kell tapsztalni ezt is.

braun arcepilátor és arckefe

De térjünk vissza a pozitívumokra! A fejeket könnyű cserélni, a keféből az alapdobozban kettő található, de külön is vásárolhatunk továbbiakat. A pattanásos, grízes bőrre megváltás. Elég egy percig használni,arclemosó géllel. Ügyeljünk rá, hogy ne sikáljunk. Az arcbőr kényes jószág, elég finoman végigsuhanni rajta az arckefével. A pórusok így nem tömődnek el, tisztább, puhább bőrt kapunk.

braun arcepilátor és arckefe

Kinek ajánlom?
Annak aki nem akar a bajuszgyantázással, csipeszeléssel többet bajlódni,vagy esetleg kipattogzik a gyantától.
Annak, aki nem akar sokat költeni egy arctisztító készülékre.

Bónusz:
Az alapcsomagban két kefe fej is található- ezek cseréje nagyon egyszerű. Így akár ketten is használhatják.
Egy év alatt behozza a bajuszgyantázás árát.

Ha szeretnéd te is kipróbálni a Braun Face 2in1 arcepilátort és arckefét, akkor válaszolj itt a poszt alatt és/vagy a Pumpkin Paradise facebook oldalán is az alábbi kérdésre:

Melyek a kedvenc témáid a Pumpkin Paradise oldalán, és miről szeretnél még olvasni?

Eredményhírdetés szeptember 23.-án.

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner