Nyerj divatfotózást az új Levi’s 700 farmerekkel!

 

Ha irigyelted a modelleket, és mindig egy divatfotózásról álmodtál, akkor a Levi’s pályázata kedvedre való lesz. Ráadásul egy rád szabott farmerrel is megsimerkedhetsz közelebbről!

Az őszi szezonban új 700-as női farmer kollekciót mutat be a márka, amelyet  több, mint hatvanezer nő bevonásával két éven át fejlesztettek.

A Levi’s tervezőcsapata beutazta az egész világot Stockholmtól Tokióig. Minden állomáson arról faggatták a nőket, hogy mi az, amit legjobban szeretnek kedvenc farmereikben. A tervezők ez alapján gondolták újra a farmer fazonokat, amelyeket már az új farmeranyagokból készítettek el. Így született meg a Lot 700 széria, amelynek darabjai minden testalkathoz jól illeszkednek. Ez egyben azt is jelenti, hogy örökre búcsút mondhatunk a térdnél megnyúlt, alakját elvesztett nadrágoknak.A kollekcióról készült kampány képeit ezen az oldalon nézheted meg.
new-700 levis

Az új  Levi’s farmer kollekció debütálása alkalmából egy fotóversenyt hírdetnek, amelyen az első tíz helyezett egy professzionális divatfotózást nyerhet. Sőt személyenként egy Levi’s személyre szabott farmerdzsekit, egy 700-as farmert és egy pólót is megkaparinthat a nyertes tízes minden tagja.

Levi's Main Women Activation_1

Mit kell tenned, hogy részt vehess a pályázaton?

Nincs más dolgod, mint egy Levi’s  Lot 700 női nadrágot felpróbálni, lefotózni magad benne, majd az elkészült képet feltölteni. A fotót saját nyilvános Facebook profilodra kell kiposztolni, majd a Levi’s magyarországi Facebook oldalán kell megosztani a következő hashtag/kettős kereszt használatával: #LadiesinLevis. A képfeltöltéshez meg kell írnod a következő kérdésre a választ: “Mit tennél először az új Levi’s-edben?”

Levi's Main Women Activation

A játékban való részvételhez a “Felhasználási feltételeket” is feltétlen olvasd el. Ennek elfogadásával érvényesíted ugyanis a pályázatod. Erre a linkre kattints érte.

A fotóversennyel kapcsolatos hasznos információkat a játék weboldalán és Facebookon oldalán is megtalálhatod.

2015. szeptember 14-től egészen október 18-ig lehet pályázni, a Levi’s Magyarország által meghatározott, résztvevő üzletekben lehet, amelyek listáját ezen a linken érheted el.

A nyerteseket a beküldött fotók alapján  szakmai  zsűri választja majd ki.

 

Levi's 1

Levi's 2

Levi's 3

Levi's 4

Levi's 5

Levi's 6

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner