NYFW – Alber Elbaz és a LeSportsac izgalmas együttműködéssel tér vissza

A 2018 szeptemberi New York Fashion Week igazán érdekes eseménnyel nyitotta meg a szezont. Alber Elbaz, a 2015-ben Lanvin-tő leköszönő tervező a LeSportsac márkával készített egy közös kollekciót, amelynek partyja indította útjára a tebgerentúli divathetet.

Nálunk  lesportsac neve nem annyira ismert, miközben a márka 1947 óta létezik. Melvin és Sandy Schifter alaptották, nejlon, illetve ponyvából készített táskákkal indultak. A termékeket, amelyek ma már nem csak az utazásra szánt táskákból, hanem shopperekből, kozmetikai táskákból is állnak, az USA-ban tervezik, és világszerte nagy népszerűségnek örvendenek. A márka egyik jellegzetessége a színes, kihívó minták kreatív használata. Szívesen kísérleteznek, újítanak. Ezért is érdekes, hogy az egyedi és jól felismerhető illusztrációiról (is) híres Alber Elbazzal készítettek közös kollekciót. Elbaz 14 éven át volt a LANVIN vezető designere, art directora. Saját szavaival élve Csipkerózsika álmából élesztette újra az ikonikus márkát. Nálunk a Lancome-mal közös együttműködésből lehet széleskörben ismerős a neve. Nem árulunk zsákbamacskát azzal, hogy ez a kollaboráció is sikeres lesz. Hogy nálunk elérhető-e a kollekció? Erre sajnos nem tudom a választ. A LeSportsac oldaláról azonban megrendelhetőek a darabok 30 és 19 dollár közötti áron.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner