Nyolcvanas évek+Miami= jól nézünk ki!

Az elmúlt évben már mutattam a kenguruk földjéről származó igencsak vagány fürdő- és ruhamárkát, amelyet egy fiatal házaspár alapított. A We are Handsome 2009 óta olyan hírességeknek adta már a ruháikat, mint Rihanna, Beyoncé, vagy Diane Kruger. Főként fürdőruhákat, és azokhoz tartozó kiegészítőket gyártanak, amibe a printelt cipők is beletartoznak. A kreativitás mellett a magas minőségre is nagy figyelmet fordítanak, ezért nem csoda, hogy mára már 38 országban érhetők el termékeik. Fontosnak tartják, hogy a tervezéstől a gyártáson át minden munkafolyamat Ausztráliában zajlik.Míg az elmúlt évben szolídabb nyomatokkal látták el a dresszeket, úgy most a Miami Vice sorozat hangulata és a nyolcvanas évek végének rapper romantikája lengi be a kollekciót. Nagyon sztáros, sokszor inkább a látványra, mint a praktikumra adó szetteket terveztek.
Weboldalukat itt találhatjátok.

WAH_Vice01 WAH_Vice03
WAH_Vice04 WAH_Vice06 WAH_Vice07 WAH_Vice10
WAH_Vice13 WAH_Vice14 WAH_Vice20 WAH_Vice22

WAH_Vice02x

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner