OBO- Egy igazán jól viselhető parfüm

Nagyon érdekes parfümre leltem a minap. Egyesíti azt a két dolgot, amelyben nagy gyűjtögető vagyok: az illatot, és a nagyméretű ékszereket. Az ötlet valójában nem új. Sokszor láthattatok már ti is olyan bizsukat, ékszereket, amelybe illatok, vagy éppen illatosított krémek voltak rejtve. Sajnos eddig azonban még nem találkoztam olyan verzióval, amely design tekintetében is elnyerte volna a tetszésemet. Eddig.  Most azonban felbukkant az OBO névre keresztelt parfümcsalád, amely így néz ki viselés közben:

obo-parfum obo-pearl1 obo-pearl obo-pearl1

De nemcsak az óriásméretű karkötők szerelmeseinek kedveznek, hanem a letisztult, minimalista nyakláncok rajongóinak is.
obo_parfum_ekszer_nyaklanc

Itt pedig a szerkezetek működése látható. A design egy fiatal csapat közös munkájából jött létre. Angolul értők megnézhetik a video beszámolót is:

OBO-ekszer

A design mellett az illatokra is nagy hangsúly került. Nyolc különböző változatot készítettek párizsi parfümőrjeik a virágos, könnyed illatoktól kezdve az orientális változatokig. Az ékszerek fekete, és fehér színben érhetőek el, azonban a parfümösüvegben rejlő illatok színe eltérő. Tervezés közben arra is ügyeltek, hogy csak hypoallergén anyagokkal dolgozzanak. így a fémallergiások is bátran viselhetik az OBO parfümöket. Maga az illat a csepp forma alján található golyós megoldással vihető fel a bőrre.

obo_szinek

obo-modeemploi5-en

A cég weboldalát itt, facebook oldalát pedig itt találhatjátok meg.

A karkötők 75 euróba , a nyakláncok 60 euróba kerülnek- ezesetben mindegyikhez 3 illat csepp jár. Ha valaki külön, csak az illatcseppet szeretné megrendelni- utántöltéshez, akkor azt is megteheti- 8 euróért. Egy csepp kapszula 3 ml parfümöt tartalmaz, amely kb 20-25 alkalomra elegendő.

S ha már kellőképpen felcsigáztalak benneteket, jöjjön a legfontosabb kérdés: hogy lehet hozzájutni a parfümökhöz?
Sajnos kénytelenek lesztek decemberig várni, akkor kerülnek majd forgalomba. De ígérem, szólni fogok!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner