Öltözz KFC-be!

A gyorsétterem láncok közül leginkább a KFC-t kedvelem, igaz náluk is csak néhány dolog a kedvencem. Most azonban a legkeményvonalasabb Kentucky Fried Chicken rajongók nemcsak a hasukat tölthetik meg a csirkés finomságokkal, hanem a ruhásszekrényüket is. Igaz ezek a finomságok ruhák, kiegészítők, vagy éppen lakberendezési tárgyak.

A merchandising nagy lehetőségeket rejt, főleg, ha azt kellő humorral tálalja egy kellőképpen tehetséges designer csapat. A KFC-nél úgy tűnik összeálltak a csillagok, mivel a kollekció olyan sikeres lett, hogy nagy része pillnatok alatt el is fogyott a webshopból. Az azonban nem kétséges, hogy hamarosan újra pótolják majd a hipster vonalba remekül illő termékeket.

Arról nem tudni, hogy hozzánk érkeznek-e ezek a holmik. Azonban ha nagyon megkívántátok őket, akkor ide kattintva már rendelhettek is.

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner