Omelya T-Dress bemutatkozik Budapesten

Ha már ez a nyár ennyire megtréfál bennünket, akkor kicsit előreszaladok a szezonnal egészen őszig. Igaz ez a márka, amelyet bemutatok, nem igazán kötődik évszakokhoz. A Budapest Central European Fashion Week keretében látogatott el hozzán Omelya T-Dress nevű duó, akik nem mást, mint a t-shirt-öket ruházták fel egészen más jenetéssel.

Engem mindig meg lehet fogni azzal, ha nem szokványos bemutatót rendeznek, Omelyáék is inkább egy bulizós, magukat nem igazán komolyan vevő showt kreáltak. A lányok táncolva, és magukat szelfizve lejtettek végig a kifutón, volt, aki végig live közvetítést is adott.

Mi is ez a márka? Ukrajnából, Kijevből érkeztek hozzánk. 2012-ben alapította a márkát Kostya Omelya designer, akihez egy évvel később csatlakozott Diana Perfilieva aki a marketinget irányítja. nagyon aktívak a social média felületeken, ami nem is csoda, hiszen hihetetlenül fiatalos, dinamikus holmikról beszélünk. A kollekciók gyakorlatilag változatok egy témára: a pólók alakulnak át, akár túlméretezve, akár tollakkal, őrült feliratokkal díszítve.

Igazi party queen lehet bennük bárki. Kollekcióik nem alkalmazkodnak az évszakokhoz: 6 kapszula kollekciót készítenek évente, és gyakran követőikkel szavaztatják meg, hogy mit gyártsanak. Hozzánk a Party or Die nevű sorozattal érkeztek, és a képekből is kiderül, hogy mit választottunk…

Számtalan nagy divatmagazinban kaptak már publicitást, de popsztárok is szívesen viselik kreációikat. igazi üde színfoltja voltak a hazai divathétnek.

Ha még több információt szeretnétek róluk, kattintsatok weboldalukra és partyra fel!

Fotók: Máthé Krisztián for Pumpkin Paradise / All Rights Reserved valamint Omelya T-Dress weboldala

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner