Ősszel Guo Pei kollekcióval rukkol elő a MAC

A MET gála legnagyobb mém-sztárja mindenképpen Rihanna Guo Pei által tervezett öltözéke volt. Érdekes időzítés ez, amikor pont néhány napja látott napvilágot a MAC házatáján a hír, hogy októberben a kínai haute couture tervezővel készítenek közös sminkkollekciót.

Íme a ruha Rihannán, és a kifutón:

.Rihanna-Met-Gala.jl.050415

guopei1

Az ötlet nem most pattant ki a MAC kreatívjainak a fejéből, mint kiderült több éve dolgoznak a megvalósításon. Három esztendő munkája fekszik a tizenhat darabos kollekcióban, amelynek inspirációjaként a designer külön öltözékeket is tervezett.

MAC+x+Guo+Pei+

A MAC szakemerei ezek által élték bele Guo Pei világába magukat, és alkották meg a csodálatos designt, és különleges színeket. A tervekből ruhák is születtek, pontosan nyolc darab, amelyeket Londonba szállítottak a reklámkampány fotózásához.

guo-pei-rajz

guo-pei-003.w529.h793

A tervezőt elmondása szerint a természet és a virágok ihlették a kollekciót. csodálatosnak tartja ahogy a természet virágba borul. Nem csoda, hogy a sorozat a Garden of  Soul nevet kapta. Nehéz lesz várni októberig…

Guo Peiről itt olvashattok bővebben.MAC-Guo-Peil-Fall-2 MAC-Guo-Peil-Fall-1 MAC-Guo-Peil-

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner