Paco Rabanne Pure XS – szexi illat különleges férfiaknak

Paco Rabanne mindig valami váratlannal rukkol elő: hagyományoktól elrugaszkodó, nem megszokott, provokatív. Paco Rabanne esetében az alkotás mindig meghökkentő és szakít a normákkal. Az illatok nonkomformisták, viszont szabad utat engednek a fantáziának.
Mesés élet egy csettintésre a 1 Million és Lady Million párossal. A hős és az istennő, azaz Invictus és Olympéa legendája. Végül pedig a végletek játéka az XS illatpalettával. 1993-ban az XS illattal kezdődött a történet; érzéki vágyak tabuk nélkül. Aztán következett a rock sztár fantázia a Black XS-szel. 2017-ben pedig a Pure XS a túlfűtött érzékiség, az erotika visszatérését ígéri.

Az illat köré komoly háttértörténetet képzeltek egy férfiről, akinek minden megadatott, méghozzá bőségesen. Vagyon és szépség, s előtte még az egész élet. Mesés gazdagság örököse, kivételezett státusza minden előnyét élvezi, élete maga a tökély. Neogótikus stílusú pompás kúria falai közt nőtt fel, csodás műremekek veszik körül és a legnemesebb borokat fogyasztja. Jóképű, kifinomult ízlésű és okos, élvezi a sebességet az Aston Martin volánja mögött.


Rendkívül művelt, igazi esztéta, élete, végzete, akárcsak teste egy igazi műalkotás. Tökéletes fizikum, nyugodt kisugárzás, angyali szépségű arc. A jóképű örökös alakja hibátlan, természetes sármja erőfeszítés nélkül vonzza a nőket. Ki képes uralkodni magán ilyen szépség jelenlétében? Főleg, ha ez a csodálatos férfi elérhetetlen és folyton a határokat feszegeti.

A Pure XS a férfi kettősségét tükrözi, akinek előkelő neveltetéséhez intenzív szexuális vonzerő társul. Egyszerre decens és merész, bűnös és erényes, ez a kettősség hihetetlenül vonzóvá teszi. Az illat neve is végletes. A Pure a férfi szépségének és vágyának tisztaságára utal, az XS pedig az erőteljes szexualitásra, a történet középpontjában álló férfi végletes személyiségére, az általa kiváltott reakciókra, és az illat frissesség és tűz között játszó jellegére.

Már a hires fekete-fehér hollywoodi Million kampányok is az elismert divatfotós, Nathaniel Goldberg nevéhez kötődtek, aki most különleges, szinematikus vizuális alkotással tért vissza. A hangulatot a világos és sötét kontrasztja teremti meg: az ifjú örökös félmeztelenül pózol, zakóját lazán vállára veti. A kevesebb néha több. Büszke tekintete áthatol a kamera lencséjén és még egy kis irónia is megvillan benne. Felhívás egy keringőre? A kép előterében megjelenik a Pure XS üvege. Mögötte S alakot formázva tekeredik felfelé a kígyó. Egyértelmű metafora.

A Pure XS egyedi illatvilágának kreálásához Paco Rabanne két rendkívül tehetséges parfümőrt kért fel. Egyikük Anne Flipo, a Lady Million illatok alkotója, a másik pedig Caroline Dumur. A kihívás abban rejlett, hogy a vágytól borzongó és gyönyörtől lángoló bőr érzetét kellett az illatok nyelvén megjeleníteni. Az „izzó borzongás” megidézéséhez a két parfümőr olyan két akkordot választott, amelyek egyszerre kontrasztban és összhangban vannak egymással, ahogyan a test is két ellentétes véglet közt mozog. További elvárás volt, hogy az illat minden érzékre hasson. A szagló szervekre tett hatás egyértelmű egy illat esetében, de az ízlelés, tapintás már nagyobb kihívás, akárcsak egy érzékszerveket rabul ejtő csapda.

szexi

A Pure XS vibráló, vonzó és üde keleties illat, állandó áttűnésekkel hidegből forróba, finomból intenzívbe. Két szélsőséges érzet, egymáshoz simul, vonzza és visszhangozza egymást. Az első szélsőség: kirobbanó frissesség. Az előjáték során az érzékek megvadulnak, a szájpadlásunk bizsereg a nagy dózisú, szinte jeges gyömbértől. Lédús, ízletes, vágyfokozó. Majd jön a második, érzéki hullám: zöld és krémes növényi nedvek és rendkívül férfias kakukkfű. A második szélsőség dupla dózisú szemérmetlenséggel: izzó érzékiség. A fahéj pikáns jelleget kölcsönöz és összefut a nyál a szánkban. Fűszeres bűn! Ezután hatalmas erő szabadul fel a nemes vanília és bőrös-likőrös-pézsmás jegyek nyomán. Édes animalitás. Végül pedig ideje engedni, elengedni és belesüppedni a cukorral megszórt lüktető meleg ölelésbe. A felhevült bőr érzete, amikor is megváltozott tudati állapotba kerülünk. Aztán újra vágyakozunk újabb kényeztetésre vágyva.

A Pure XS illattal lassanként tetőfokára hág az izgalom és elszédülnek érzékeink.
Gyömbér nagy dózisban. Borzongás!
Kirobbanó animális vanília és mirha. Felhevül a bőr…
Üde, izzó és rabul ejtő keleties jegyek. Kristálytiszta végletesség.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner