Paco Rabanne újabb milliói

Nem meglepő módon nem a spanyol tervező bankszámláján fogunk kutakodni, hanem az idei második félév legjobb illataiból mutatok be egy remek párost. Paco Rabanne 2008-ban jelentkezett 1 Million nevű parfümjével, majd a Lady Million  2010-ben követte ezt.

Az első parfümpárost az arany, extravagancia és a gazdagság inspirálta. 2016  újabb parfüm duó jelent meg a piacon az egyik legsikeresebbnek tartott, és legtöbb eladást produkáló  kollekcióból:  a 1 Million Privé és a Lady Million Privé.

Paco rabanneA két új parfüm párosának kampányában szakítottak a megszokott vörösszőnyeges, glamúros, party feelinges sablonnal. Az alkotók feltették a kérdést: vajon honnan ez a gazdagság, az aranytömbök? A választ pedig egy modern Bonnie és Clyde adta meg.


Ebből már ki is következtethetjük, hogy ezek az illatok kellőképpen vagányak, fiatalosak, kissé “sötétebb” kompozíciók, mint elődjeik voltak.

Paco rabanne Lady million Privé 1Anne Flipo a Lady Million Privé-ben megalkotta az ellenállhatatlan és elbűvölő nő illatát. Az új kompozíció mélyebb, érzékibb és keletiesebb. Fejillatában narancsvirág és fás jegyek jellemzik. Szívillatáról a kunkor, vanília és a málna gondoskodik, majd melegséggel telt alapillatát pacsuli, kakaó és méz alkotja.

LM-Prive-White-2 (1) (Custom)A Christophe Raynaud által alkotott 1 Million Privé kontrasztokkal teli, orientális, fás illat. Fejillatának összetevői maradtak az eredetiek, a vérnarancs és fahéj. Szívillata a dohány és a mirha jegyeit foglalja magába. Alapillata melegségéről és érzékiségéről pacsuli és tonkabab gondoskodik.

1M-Prive-White-1-1 (Custom)A Privé kollekció aranyüvegcséi sötétebb borostyán árnyalatot kapnak,mely által által még intenzívebb látványt keltenek.

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner