Palvin Barbara szépségnagykövet Cannes-i élményeiről mesélt

Évek óta várták a magyar divat- és beauty újságírók valamint a bloggerek hogy végre élményeiről, tapasztalatairól faggassák egyik hazai büszkeségünket, s egyben a L’oreal szépségnagykövetét Palvin Barbarát. Rengeteg olyan bemutatón voltunk már, ahol Barbi reklámozta a termékeket, legutóbb itt , de találkozni sosem találkoztunk vele. Az idő végre elérkezett, és a Four Seasons Hotel télikertjében üdvözölhettük a Cannes-ból hazatérő topmodellt.

Bizonyára sokan kíváncsiak arra, hogy valójában milyen is Barbi. Nos, semmiféle sztárallűrje nincsen, kedves, közvetlen és elbűvölő. Oh, és természetesen csodaszép- a fotókat direkt nem retusáltam.

palvin barbi pumpkin paradise blog gabriella parádiA sajtótájékoztató legaranyosabb és legemberibb része az a vallomás volt, amelyben Barbi elmondta mennyire izgul, hiszen Magyarországon még nem vett részt ilyen eseményen. Valóban remegett a hangja és izgult, de mindannyiunkat levett a lábárol. Ugyan ki gondolná, hogy A listás hírességek közt mozgó, nagy vörösszőnyeges bevonulásokhoz szokott szépségnagykövet ilyen emberi tud maradni. Velünk szemben egy helyes kislány ült, aki “mellesleg” világsztár. S ahogy a kamerák elé pattant a beszélgetést követően, rögtön láthattuk, mi az, amitől valaki topmodell lesz. Ezt ugye a képeket látva nem kell magyaráznom?

Levetítettek nekünk egy nagyon kedves filmet arról, amikor Barbi először ment Párizsba. Íme nézzétek meg ti is:


Jöjjön néhány titok, amit Barbara megosztott velünk: a vörös szőnyegen nem izgul mostmár sosem, legfeljebb csak az zavarja, ha összekeverik Natalia Vodianovával. Ruháját,haját, sminkjét mindig egyeztetik vele, de ő szeret megbízni a szakemberekben, és a L’oreal vezető sminkmestereiben. A L’oreal szépségnagykövetei közül a koreai Soo-Joo Park-kal vannak baráti viszonyban. A L’oreal kampányaiban Barbit két évig még biztosan láthatjuk, mert nemrég hosszabbították meg a szerződését.
S hogy mire vágyik még Palvin Barbara? Mit szeretne elérni?
Egy Chanel kampánytól nagyon boldog lenne, és persze majd a maga idejében egy magyar férjet is szeretne találni. Ha a modellkedést befejezi – még jó pár év múlva lesz ez- szívesen élne vidéken, s a lagziját is igazi sátras-magyaros stílusban képzeli el. Mielőtt továbbrepül a következő fotózására New Yorkban, nálunk is leforgatott egy reklámfilmet a Casting hajszínezőkkel. Imádja a csokoládé árnyalatot. Táskájában legalább 5-6 rúzst mindig hord magával. A rózsaszínes és a nude árnyalatokat kedveli.
palvin barbara parádi gabi pumpkin paradise sketch rajzMivel Barbi pályafutását régóta követem, úgy gondoltam meglepem egy kis ajándékkal. Lerajzoltam a legutóbbi Cannes-i vörösszőnyeges megjelenését, és elvittem neki a képet. S hogy örült -e neki? Találjátok ki!
11121095_10205823515458506_109704215_n
palvin barbara pumpkin paradise blog rajz sketch parádi gabriella

UPDATE:
a rajzot azóta a @lorealparisofficial is megosztotta instagram oldalán. Nagyon köszönöm!
barbi-loreal

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner