Palvin Barbi kedvenc szájfénye már a tiéd is lehet

Emlékeztek még a Palvin Barbival való találkozásról szóló posztra? Aki esetleg még nem olvasta, az gyorsan kattintson ide! Ott láthattatok a háttérben egy kampányfotót, amihez akkor még nem tudtuk milyen termék fog kapcsolódni.Nos, mostanra kiderült, hogy egy új L’Oreal szájfény család érkezik a magyar üzletekbe csodás színekben és praktikus csomagolásban.
barbara_plexi_gloss_stores_c_preview

A szájfény különlegessége, hogy nem ragad, és a különleges fejű aplikátorral nagyon könnyen felvihető. Az erősebb színek is jól fednek, és intenzív árnyalatúak. Így, aki a sötétebb, merészebb színeket szereti, annak sem kell tartania attól, hogy ez “csak” egy szájfény.

close-up_gloss_plexi_preview
Ha pedig szeretnéd tőlem megkapni, és kipróbálni az Infallible Gloss Bar két árnyalatát, akkor kövess be az instagrammon @pumpkin_paradise_blog  és írj nekem egy kommentet! Eredményhirdetés augusztus 31.-én
IMG_3706

L'Oreal

IMG_3701 IMG_3702

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner