A rózsakvarc és a derűs kék 2016 hivatalos színei

Minden év végén nagy várakozás előzi meg a következő esztendő hivatalos színének bejelentését. Most a Pantone bizottsága megtörte azt a hagyományt, amely minden alkalommal egy árnyalatot tett meg az adott időszak legjellemzőbbjének. Most a rózsakvarc és a derűs kék, azaz angolul a serenity lett a befutó. Bizony két árnyalat, amely egyszerre ellentétes, és egymás kiegészítő párja.

pantone rózsakvarc derűs kék serenity

Az év színeit mindig a trendek, és a vilég eseményei befolyásolják. Míg 2015 színe a marsala a föld iránti szeretetet, a természetre való odafigyelést, a melegséget sugallta, addig a mostani választás az egyensúlyra, és a megbékélésre reflektál. A rózsakvarc a szeretet, és a szerelem jelképe. Erősíti a beleélő képességünket, megbocsátásra ösztönöz. Gyógyítja a szív sebeit, nyitottá tesz a szépségre és harmóniára, életre kelti az alkotóerőt. A világoskék szín az eget, a lelket jeképezi. Mi más lehetne a mostani forrongó világnak szükségesebb, mint ez a két egymásba olvadó árnyalat.

pantone rózsakvarc derűs kék serenity

pantone rózsakvarc derűs kék serenity

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner