Pápai Lilla pasztell álmai

Pápai Lilla igencsak erős debütáló kollekciójáról olvashattatok itt a Pumpkinon. Akkor nagyon kíváncsi voltam arra, hogy milyen lesz a legközelebbi kollekció. A fiatal tehetség most a bemutatkozó sorozatot tovább építve-gondolva egy színes, pasztell hangulatú világba álmodta ruhadarabjait. Első ránézésre a fekete-fehér ellentéten alapuló előzmény szöges ellentétét véljük felfedezni. Azonban ha jobban megfigyeljük a ruhákat, a motívumok, a kötésminták maradtak szinte azonosak a kiinduláskor használtakkal.

Lilla_Papai_sz1

 

A tavaszi virágszírmok, és az  égbolt színeivel játszó kollekció fiatalos és retro hangulatú is egyszerre. A hetvenes évek kötött ruháit, forrónadrágjait  éppúgy vélem felfedezni bennük, mint akár Chanel színházi mezeit. S amit fontos megjegyezni, a fiatal tervező most sem felejtette el szem előtt tartani, hogy ezeket a ruhákat viselésre kreálja.

Gondolom nem tévedek nagyot, ha Pápai Lilla egyike lesz azoknak, akik újra visszahozzák a kötött viselet divatját. A múltkori sikerre való tekintettel ismét készült LAONI táska is a kollekcióhoz.

Lilla Papai facebook oldalát itt találhatjátok. A  LAONI márka facebook oldaláért pedig ide kattintsatok.

Lilla_Papai_sz5

Lilla_Papai_sz3

Lilla_Papai_sz4

Lilla_Papai_sz2

Lilla_Papai_Lookbook_sz10v

Lilla_Papai_Lookbook_sz1v

Lilla_Papai_Lookbook_sz5v

Lilla_Papai_Lookbook_sz13v

Lilla_Papai_Lookbook_sz16v

Lilla_Papai_Lookbook_sz8v

Lilla_Papai_Lookbook_sz11v

Lilla_Papai_Lookbook_sz14v

Lilla_Papai_Lookbook_sz2v

Lilla_Papai_Lookbook_sz4v

fotó / Ajkai Dávid

modell / : Nikolett / Attractive, Vanda / Avantage

smink / Pápai Lilla

táska / LAONI

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner