Papírruhákkal csinál divatot a négy éves kislány

Hihetetlenül aranyos képekre bukkantam az interneten egy négy éves kislányról Mayhemről, aki papírruhákat mutat be aranyos és vicces pózokban, sokszor utánozva a nagyokat. A kislány, természetesen álnéven szerepel, mivel anyukája nem szeretné felesleges zaklatásoknak kitenni.
mayhem01
A jópofa ruhák története pedig lányos anyukáknak ismerős lehet, és gyanítom, hogy sokan követésre méltónak is találhatják. Mayhem pici kora óta érdeklődik az öltözködés és a divat iránt. Talán jobban is, mint kortársai. Mindig imádott különféle ruhákba beöltözni, édesanyja egy ideig kiránylányos és más érdekes jelmezeket vásárolt neki, majd megunva a sok-sok vásárlást, arra jutott, hogy inkább kreatív kosztümöket fog lányával gyártani.

mylittle

minnie

cápa
Ehhez a legegyszerűbb eszköznek a papír és a ragasztó tűnt. A ruhák, vagy éppen jelmezek fele-fele arányban megosztott munkával készülnek, a kislány aktív részese elkészítésüknek. csináltak már cápajelmezt, My Little Pony-t, de Minnie egér öltözéket is. Gyakran böngészik a divatlapokat, és a divatról szóló műsorokat is nagyon kedvelik.
mayhemproject2

mayhemproject1

mayhemproject3

A Project Runway műsorában feltűnő öltözékeket is gyakran újratervezik papírból, alufóliából, ragasztóból, vagy éppen színes csomagolóanyagokból, papírtáskákból. Nemrég a Golden Globe vörös szőnyegén végiglépdelő sztárokat is újragondolták.
Ha tetszik az anya-lánya papír project, kövessétek őket az instagramon, vagy weboldalukon.

mayhemlupita

mayhemkatie

mayhem

mayhemgolden

A poszt írásához felhasznált oldalak. www.huffingtonpost.com, www.fashionbymayhem.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner