Parah 2018- fürdőruhák felsőfokon

A Parah fürdőruha márka nálunk kevésbé ismert, mint más olasz társai. Pedig a világ egyik legjobb trendsetter luxusmárkájáról beszélünk.
Lássuk először a történetet, amely nagyon elragadó. Az ötvenes években egy házaspár Giovanni Piazzalunga és Edda Paracchini fehérneműk és fürdőruhák gyártásába fogtak. Olyan márkanevet kerestek, amely reflektál nevükre. Így esett a választás a “Parak” szóra, amely Edda nevéből származott. A két C olaszban ugyanis k-nak ejtendő. Valahogy azonban elütötték az írógépen a a szót, és k helyett h került a szó végére. babonából meghagyták, gondolták ez lesz a jó szerencse záloga.

Fürdőruhákat 1976-tól kezdtek gyártani, amely a család második generációjának ötleteként bővítette a palettát. A kilencvenes évekre meghatározó szereplővé váltak a divat piacán. Őrületesen nagy kollekciót készítenek, amelyben mindenki megtalálhatja az alkatának és ízlésének megfelelőt. Strandruhákkal, kendőkkel és táskákkal is teljessé teszik a sorozatokat. Ezen kívül persze fehérneműket is készítenek mind a mai napig. Erről azonban majd egy másik poszt szól..

A Parah márka weboldalát itt találhatjátok.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner