Parfois 2016 őszi előzetes

Mielőtt még teljesen elmerülnénk így augusztus végén az őszi-téli kollekciókban, érdemes megvizslatni az egyik kedvenc márkám kora őszi, vagy inkább késő nyári kollekcióját. A virágos, és figurális táskáival szezonról-szezonra káprázatos megoldásokat kínáló Parfois most is kitett magáért.
Parfois_Pre-fall_lookbook21Parfois_Pre-fall_lookbook22

Parfois 2016 ősz kollekció táska kalap ékszer cipő

A fémes trendek kedvelői is megtalálják majd a szívükhöz közel álló darabokat, akár a glitteres övtáskák közt. Mellesleg ez, és a hátizsák azok a régi-új formák, amelyekkel ideje lesz megbarátkoznunk. De választhatnak a clutchok, vagy éppen a keresztpántos táskák közül, de érdemes a szandálokra és nyakláncokra  is vetni néhány pillantást.Parfois3PicMonkey Collage (Custom)Parfois_Pre-fall_lookbook31 (Custom)

Parfois6PicMonkey Collage (Custom)Parfois_Pre-fall_lookbook41 (Custom)

Parfois2PicMonkey Collage (Custom)Parfois_Pre-fall_lookbook51 (Custom)

Megjelennek az állatminták is, amelyekkel a kedvenc fekete öltözékünket dobhatjuk fel.
Parfois_Pre-fall_lookbook61 (Custom)

A fesztiválos, folkos ihletésű darabok még szintén nagyon divatosak. Erőteljesen megjelennek a pomponos díszítések- táskákon, sálakon- amelyekkel majd a téli trendeknél is találkozhatunk majd.Parfois_Pre-fall_lookbook71 (Custom)Parfois_Pre-fall_lookbook81 (Custom)parfoisPicMonkey Collage (Custom)

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner