Parfois – a megfizethető kelléktár

Ez a tavasz igazán nagy nyüzsgést hozott a hazai divatéletbe. Nemcsak bemutatók követik egymást szinte napról napra, hanem új márkák is megjelennek a porondon. Néhány hete a Parfois nyitott egy új üzletet.

A Parfois, Portugáliából származó sikeres és folyamatosan növekvő, női divatkiegészítőket forgalmazó cég. Bevallom, ezelőtt még nem hallottam hírüket. Kicsit utánuk keresve a neten, már kíváncsi voltam, hogy mit kínálnak, és főként mennyiért. A legfrissebb divatot követő táskákat, bizsukat, napszemüvegeket, sálakat és cipőket Portóban és Barcelonában tervezik. Hozzánk elsőként a Westendbe érkeztek- úgy látszik ez a pláza tényleg szeretne megújulni- és nyitottak egy nem túl nagy, de annál barátságosabb üzletet. Ottjártamkor igen nagy választék fogadott táskákból, és hozzájuk passzoló cipőkből. A fazonok nagyon divatosak, igazi design holmik. Félve vettem le a polcról az első táskát, és már előre fanyalogtam, hogy ismét egy megfizethetetlen márkával állok szemben. Nos, csalódnom kellett. A 5.000-10.000 forint környékén már olyan kiegészítőkhöz juthatunk, amivel bátran megjelenhetünk bárhol. A táskákból legalább 4-5 volt, amit rögtön magammal vittem volna, ugyanígy a nagyon helyes balerina cipőkből is tudtam volna mit bezsebelni. Sálakból, napszemüvegekből, és bizsukból is nagy a választék.
Amit még nagyon fontosnak találok megjegyezni: hihetetlenül kedvesek, és készségesek az eladók, ami itthon még mindig ritkaságnak számít.

A fényképek a Parfois üzletében készültek. A videón a 2011 tavasz-nyári kollekció fotózásának werk filmje látható.

3 Comments
  1. Elég picike kívülről, szerintem még jó idő eltelik, amíg rákapnak, de szerintem aki már volt ott, az vissza fog térni…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner