Saját képedre formálhatod a farmerod a Pepe Jeans-nél

Nagyon izgalmas és kreatív berendezésre lettem figyelmes nemrégiben a Pepe Jeans Aréna Plázában található üzletében. Egy lézer technikával működő okos masina szinte bármilyen grafikát bele tud égetni a farmer anyagba. Persze ezt ne úgy értsétek, hogy kilyuggatja a nadrágot, vagy az inget, hanem inkább kifakítja az anyagot ott, ahol a lézer találkozik a felülettel.
Nem csoda, hogy nagyon belelkesedtem a lehetőségen, de nemcsak én, hanem a hazai Pepe Jeans képviselők is. Innen már egyenes út vezetett oda, hogy felkértek egy grafika megalkotására, amely egy Pepe Jeans farmerra került fel.

Mivel nagyon ispiráló volt a technika,nem esett nehezemre elkészíteni ezt az illusztrációt:

image (4) (Custom)

A grafikát számítógépen rajzoltam meg, amelyet a Pepe Jeans munkatársaival a lézeres “nyomtatás” előtt alaposan leeellenőriztünk.

IMG_8557 (Custom) (2)

Először egy kisebb farmer anyagon próbáltuk ki a grafikát, mivel még ezzel a módszerrel nem dolgoztam. Látni akartam a végeredményt, hogy tökéletes legyen a munka.
SAM_4054 (Custom) SAM_4066 (Custom) SAM_4068 (Custom) SAM_4074 (Custom) (2) SAM_4076 (Custom)

Miután mindenki elégedett volt, élesben is kipróbáltuk a lézeres technikát. Egy ingre került fel az illusztrációm. Az egész folyamatot megnézhetitek az alábbi videón, mivel lelkesen dokumentáltam az eseményeket:

IMG_8581 (Custom) (2)

SAM_4079 (Custom)
Íme a végeredmény!
Ha nektek is tetszik a Custom Studio, akkor érdemes ellátogatnotok az Aréna plázában található pepe Jeans üzletbe, ahol saját képetekre formálhatjátok a farmerotokat. Választhattok a meglévő grafikák közül,de saját alkotást is hozhattok magatokkal. Természetesen ez utóbbi esetben elektronikus formában várják a rajzokat. Ha biztosra akartok, menni, akkor először tájékozódjatok a lehetőségekről, és tervezzétek meg alaposan mit, és hogyan szeretnétek.
A Pepe Jeans facebook oldalán folyamatosan informálódhattok az újdonságokról.
SAM_4080 (Custom)

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner