Pimp Your Denim! – dobd fel a farmered a GAS Jeans-szel!

Unod az egyforma farmereket? Tetszenek a vagány felvarrós szettek? A GAS Jeans gondolt arra, hogy egyedivé tegyük a farmerünket. Én már előbb kipróbáltam, hogy milyen izgalmas variációkat lehet készíteni. Egy sötétebb dzsekit választottam, amire különféle variációkban raktam fel a felvarrókat.

Mielőtt felvarrnánk  a díszítőket, érdemes feltűzve megpróbálni, hogy mi hová fog kerülni. Ami kiterítve síkban jól mutat, lehet hogy felvéve egészen más hatást ad.

GAS Jeans egy remek akciót hírdetett, ahol azok akik vásároltak farmernadrágot, farmeringet, farmerdzsekit vagy bármilyen farmerterméket a megadott időpontban WestEnd City Centerben lévő márkaboltban választhattak felvarrókat és a helyszínen némi segítséggel felpimpelhették a szettjüket. Remek társaság jött össze, és igencsak jól szórakoztunk, a vásárlókkal együtt, ahogy ezt a fotókon is láthatjátok:

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner