Pimp Your Denim! – dobd fel a farmered a GAS Jeans-szel!

Unod az egyforma farmereket? Tetszenek a vagány felvarrós szettek? Itt az alkalom, hogy a GAS Jeans-szel egyedivé tedd a farmered. Én már kipróbáltam, hogy milyen izgalmas variációkat lehet készíteni. Egy sötétebb dzsekit választottam, amire különféle variációkban raktam fel a felvarrókat.

Mielőtt felvarrod a díszítőket, érdemes feltűzve megpróbálnod, hogy mi hová fog kerülni. Ami kiterítve síkban jól mutat, lehet hogy felvéve egészen más hatást ad. Gondold át, és tervezd meg a stílusod! Ha neked is megtetszettek a szettek, és szeretnél egy ilyen egyedi farmert, akkor elárulom, hogy mit kell tenned érte:

1. Vásárolj  egy GAS Jeans farmernadrágot, farmeringet, farmerdzsekit vagy bármilyen farmerterméket a megadott időpontban WestEnd City Centerben lévő márkaboltban!

2. Válassz hozzá az egyéniségedhez leginkább passzoló felvarrókat és tervezd meg a dizájnt!
Engedd szabadon a fantáziád! A helyszínen a GAS Jeans varrónője megvalósítja elképzelésed, személyre szabott farmered.

Végül nem marad más dolgod, mint megmutatni a stílusod!

Szuper hangulattal, finom italokkal várunk március 25-én 12:00 és 18:00 között a Westendben!

Ez még nem minden, hiszen ha ezen a napon vásárolsz egy farmerterméket, további vásárlásodból 20% kedvezményt biztosítunk az esemény helyszínén!*

*Az akció 2017.03.25-én a Westend City Centerben lévő üzletünkben érvényes, az eredeti árból értendő és egyéb kedvezménnyel nem vonható össze.

A GAS Jeans ajándékait – egy Powerbankot, amivel  sosem ér meglepetés ha lemerül a telefonod, valamint egy Gas jeans vászontáskát-  sőt három nagyon menő felvarrót is- megnyerheti egy szerencsés olvasó, aki a Pumpkin Paradise facebook oldalán válaszol az alábbi kérdésekre:

  1. Mi a farmer díszítő akció szlogenje?
  2. Melyik márkaboltban csatlakozhatsz az akcióhoz?

A játék a Pumpkin Paradise Facebook oldal követőinek szól, a válaszokat is ott várjuk. A válaszadás mellett az adott posztot is kérjük lájkolni. Eredményhírdetés március 29.-én szerdán este.

 

Hozzászólások

comments

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner