Pippa Middleton esküvőjére brit tervezőtől választott ruhát

Évek óta folyt a találgatás arról, hogy vajon a kisebbik Middleton lány milyen esküvői ruhában járul majd az oltár elé, ha eljön az idő. A híres királyi esküvőn viselt ruha- amely egy Alexander McQueen volt- stílusikonná tette Pippát.

Gondolnivaló volt, hogy hű marad a divatházhoz, és ismét onnan választ majd. Mindenkit meglepett azonban, hogy egy másik brit tervezőtől Giles Deacon-től rendelt. (itt olvashatjátok beszámolómat a showjával kapcsolatos londoni élményeimről) Érdekesség, hogy nővére azonban McQueen-éktől viselt egy púderrózsaszín ruhát, amely azonban igencsak megosztotta a közvéleményt. Igaz novemberben a lesifotósok rajtakapták Giles Deacon-t, hogy egy nagy mappával a hóna alatt távozik Pippáéktól, akkor azonban valahogy sikerült terelniük a válaszadást. A brit Hello magazin rögtön fel is kért néhány tervezőt, hogy skicceljék le ötleteiket, hogy szerintük miben kellene kimondania az igent Pippának.

Ben De Lisi, Rosa Clará, Monique Lhuillier, Stéphane Rolland, Jacques Azagury a fentieket rajzolták. Hogy, hogy nem Giles akkor nem skiccelt…

A neves designer nemzetközi szinten nem annyira ismert, mint a McQueen divatház, ettől függetlenül hihetetlen magas szakmai tudással, kreativitással rendelkezik, egyszóval remek döntés volt mellette letenni a voksot. Giles-nál londoni műhelyében húsz szakember dolgozik és készítenek szebbnél szebb kreációkat. A nappali ruhák ára 8000 font körül mozog, míg egy couture darabért akár 24 ezertől 120 ezer fontig terjedő összeget kell kifizetni.

Pippa ruhája, klasszikus, fűző szabású, amelyhez különjeges ujj megoldás társult. A ruha hátsó részén szív alakú kivágás látható. A csipkeborítást gyöngyhímzéssel díszítették, amelyre a tervező nagyon büszke, ugyanis ezáltal is megmutathatta, milyen remek szakemberei vannak. A fátyol  Stephen Jones munkája. Őt mellesleg nagyon a szívembe zártam, amióta a London Fashion Week-re járok. Nemcsak a nagynevű tervezőkkel működik együtt, hanem a kisebb, ámde tehetséges designereket is felkarolja, és olyan szakmai alázattal, lelkesedéssel végzi az utolsó simításokat a backstage-ben, amit tanítani kellene.

A fátyol mellett egy tiarát is viselt a menyasszony, amelyet a család ékszerésze Robinson Pelham készített. A cipő Manolo Blahnik műhelyéből érkezett, ára hozzávetőlegesen 700 font volt.

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner