Prada Candy Kiss – csók a tavasznak

WP_20160308_08_23_07_Pro (Custom)

prada-candy
Az új Prada Candy KISS 2016 tavaszán lepi meg a hazai parfümrajongókat, egy játékos, a márkán belül a divat és illatok közti egységet tükröző illattal. Miuccia Prada kreatív igazgató vezetésével
Daniela Andrier parfümőr álmodta meg ezt az illatot. Púderes, légies parfüm, amelyben a fejillatot a bergamott, a szív illatát a pézsma, az alapillatot pedig az elengedhetetlen vanília adja. Az illat megidézi a finom, fehér pamut illatát, viselőjét érzéki pézsma felhővel veszi körül, felemelő vanília és narancsvirág akkorddal átitatva.A csomagoláson visszaköszön az ikonikus Saffiano hatású csík, az üveg teteje is a már megszokott Candy desgin-t hívja életre. Az üveg teljesen átlátszó, alján egy málna színátmenettel, a Prada-nál jellemző kifinomultsággal. A kampány fotóját Steven Meisel készítette, az arc pedig az amerikai modell Lexi Boling lett.

A Prada Candy Kiss a Prada Candy kollekció legújabb tagja, mely megába foglalja a Prada Candy, Prada Candy L’Eau és a Prada Candy Florale illatok családját.
A parfümöt márciustól kereshetitek a nagyobb drogériákban.

WP_20160308_08_17_52_Pro (Custom)
Árak és kiszerelések:
Candy Kiss EdP 50ml – 25.900Ft
Candy Kiss EdP 30ml – 18.900F

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner