Próbáld fel, és nyerj Levi’s szettet!

Az őszi szezonban debütáló, új 700-as női farmer kollekciójához a Levi’s több, mint 60 ezer nő bevonásával két éven át tartó kutató munkának köszönhetően megszerzett információt használt fel. A legújabb női farmer kollekció így minden eddigi tudást magában hordoz.

Levis pályázat nyerj fotózást farmer szettet

A Levi’s új szériájába vetett hitét az is jól mutatja, hogy egy fotóverseny keretében a cég mindenkit arra ösztönöz, hogy próbálja fel az új női 700-as farmercsalád valamelyik darabját. A tét nagy, hiszen az első tíz helyezett egy professzionális divatfotózást, személyenként egy  személyre szabott farmerdzsekit, egy 700-as farmert és egy pólót is nyer.

A nyerteseket a beküldött fotók alapján a szakmai, kreatív zsűri választja majd ki. A fotóversennyel kapcsolatos hasznos információkat a játék Facebookon oldalán is megtalálhatod.

A játékban való részvételhez a “Felhasználási feltételeket” el kell olvasni, illetve el kell fogadni, melyet ide kattintva találhatsz meg.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner