Pumpkin-mánia stílusosan

A Valentin nap honosítását például véve, újabb ünnep kezdi megvetni a lábát nálunk is. Először viccesnek tűnik, és jókat nevetgél az ember a jelmezeken, a faragott tökökön, amelyeket már csak a blog nevéből adódóan nem hagyhatok figyelmen kívül.

A sütőtökök faragása igen nagy divatlavinát indított el a világon. Van aki nagy divatmárkák stílusában kreált töklámpásokat, vagy éppen a rettegett jégkirálynőt, Anna Wintourt farigcsálta bele nem túl ügyesen a zöldség közepébe. A Vogue pedig , talán megirígyelte a Pumpkin Paradise nevet- néhány tervezőt, és divatszakembert kért fel arra, hogy faragják saját ízlésük szerint a sütőtököket. Az eredményt itt láthatjátok.

A vicces faragványok nézegetése után ne felejtsetek gyertyát gyújtani azoknak, akik már nem lehetnek köztünk. Ez az ünnep mégiscsak erről szól…

 

Pumpkin Paradise blog a Facebookon, még több képpel, videókkal és infoval:klikk ide, és lájkold! Sőt, most ha velünk játszol, akár meg is nyerheted a sok-sok meglepetés egyikét.
Halloween-pumpkin-decoration-for-house-image-005

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner