Ragyogó körmök az OPI-tól

Elméletileg itt a nyár, ezért nem csoda, hogy az élénk, ragyogó színek ideje is elérkezett. A már 30 éve trendmeghatározó OPI csábító, divatos, és gazdagon pigmentált színekkel alakítja a körömlakkozás szerelmeseinek ízlését. A márka új kollekciója élénk színeket tartalmaz: hat új, kötelező árnyalatot, valamint három kedvencet – a sokkolóan telített forró pinkektől kezdve, a szikrázó kékeken át, az intenzíven vibráló citrom-lime színekig. A kollekció árnyalatait elég 1-2 rétegben felvinni. ha körülnéztek az instagrammon, rengeteg ötletet találtok, hogy hogyan lehet egymással keverni a kollekció színeit.
OPI-brights
IMG_2857Az új árnyalatok :

csillámló metál pink Can’t Hear Myself Pink!

pink csillogású On Pinks and Needles

az irizálóan metálkék I Sea You Wear OPI

perzselően piros I STOP for Red

kellemesen lila The Berry Thought of You

tengerészkék My Car has Navy-gation

Az alapdarabok:

pink Hotter than You Pink

briliáns korall Down to the Core-al

citrom-lime Life Gave Me Lemons.

opi brights

Javasolt fogyasztói ár:  2999.-Ft.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner