Reese Witherspoon saját divatmárkát alapított

Az Oscar díjas színésznő nem tölti tétlenül az idejét. A remek stílusérzékéről is ismert Reese az idén májusban új vállalkozásba kezdett. Draper James néven online üzletet nyitott, ahol ruhákat, táskákat, kiegészítőket, és lakberendezési tárgyakat árul. A szupernőies, és kissé vintage hangulatú kollekció nevét nagyszüleinek nevéből alkotta. Elmondása szerint ezért is nagy felelősség, hogy milyen designon virít a Draper James név. Nos, az első körben nincs miért szégyenkeznie: pillanatok alatt “lerabolták” a webshopot, és maga az oldal is nagyon, de nagyon szeretnivaló.

A brand mergalkotásakor reese-t inspirálták gyerekkori emlékei, amelyek Nashville-be vezetnek vissza, valamint nagymamája, akinek nem volt sok ruhája, mégis mindig nagyon elegáns és csinos volt.
Az öltözékek mind nagyon nőiesek, akár azt is mondhatnánk , hogy egyszerűek, ehelyett én inkább időtálló stílusúnak mondanám. Az igazi nőknek szól, akik nem harsányak szeretnének lenni, hanem stílusosak maradni.

reese-draper-james

Egyenlőre még nem sok választék kelleti magát a webshopon, de ahogy az érdeklődés, és a siker amely a kollekciót fogadta, nem fogok csodálkozni, ha pillanatokon belül újabb, és újabb ruhák és kiegészítők kerülnek majd fel rá.
Reese már egy üzlet nyitásán is gondolkodik, amelyet az őszre tervez, valamint egy sportvonal elindítása is folyamatban van.
reese_witherspoon_draper-jamesFontos megemlíteni, hogy a színésznő lelkes patrióta. Az általa forgalmazott áru negyven százalékát helyi gyártóktól, kézművesektől szerzi be, illetve velük gyártatja le. Ha ellátogattok a weboldalra, láthatjátok, hogy népszerűsíti is a helyi látványosságokat, ami külön nagyon értékelendő tett részéről.

reese2 reese1

Draper James – Summer 2015 from Draper James on Vimeo.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner