REKAVAGO 2015- új kampány, új célok

rekasNagyszerű érzés olyan eseményről, kollekcióról, vagy akár kampányról beszámolni, amelyet nemcsak a magyar divatszakma nagy nevei, hanem egyben jó barátaim is készítettek. Külön öröm ezért számomra, hogy elsők között mutathatom meg nektek REKAVAGO legújabb kollekciójának kampányképeit. S ha már Vágó Réka  a kulisszák mögé is bepillantást engedett, faggattam egy kicsit a múltról, a cipők születéséről, és az új kampány születéséről.

Néhányak számára nyílt titok, hogy korábban versenytáncos voltál. Segít ez a cipőtervezésben?

Nagyon nagy segítség, mert olyan plusz tudást ad, amit nem tudsz megtanulni, csak megtapasztalni. Táncfajtától függ, hogy milyen cipőt viselsz (vagy, hogy egyáltalánvan-e rajtad cipő), de az biztos, hogy meg kell feleljen sok elvárásnak és mindenképpen téged kell, hogy szolgáljon.

Kondella_Misi_Photography_REKAVAGO_werk_8

A cipő van érted – azért, hogy professzionálisan tudj teljesíteni. Amikor utcai cipőt vagy alkalmi cipőt tervezek, akkor is figyelembe veszem, hogy minek kell  a cipőnek megfelelni. A táncos tapasztalataim megtanították nekem, hogy hova nem szabad pántot tenni, hova lehet, vagy hogyan lesz kényelmes egy magassarkú. Persze ez lábformától is függ, de ezért is van a kollekciómban többféle cipő, hogy szinte bárki találjon olyan fazont, ami illik a lábára.

Mennyire tartod a kényelmet fontosnak,amikor cipőt tervezel?

Amikor tervezek akkor kicsit magamnak is tervezek. És én nem szeretem, ha fáj a lábam a cipőben. Én szeretem magam csinosnak, szexinek, nőiesnek, vagánynak, határozottnak érezni – egyik sem működik akkor ha azon agyalok, hogy lépjek, hogy ne fájjon a lábam.

Kondella_Misi_Photography_REKAVAGO_werk_9

Amikor valaki hozzánk érkezik, mert cipőt szeretne és felpróbálja a modelljeinket, akkor a szépség mellett a kényelem is fontos szempont. Ha egyszer egy cipő lábra kerül nálunk, és nem csak jól áll a vevőnek, de kényelmes is, akkor az lábon is szokott maradni. Ha választhatnál egy gyöngyörű de kényelmetlen és egy gyönyörű de kénylemes cipő között, melyiket válaszatanád?!

Külön esküvői kollekciót terveztél. Akik dolgoztak már menyasszonyokkal, tudják, hogy ez nem egyszerű kihívás. Mennyire tartod nehéznek ezt a feladatot?

Az esküvői kollekció pont a korábban említett funkcionalitás miatt nagyobb kihívás: ha valahol nem lehet probléma a cipővel, akkor az az esküvő. Ehhez a kollekciókhoz jól bevált, kényelmes de csinos kaptafákat használok, ha pedig új formát tervezek, azt mindig teszteljük. Az esküvői kollekció más szempontból is különleges, mert itt más trendek érvényesülnek, mint a hétköznapokban.

rekavago kampány 2015 fotó almási j Csaba

Sokkal több klasszikus, ikonikus modell létezik, és más ritmusban változik a divat az esküvői kollekcióknál. Tervezőként nagyon szeretem ezt a területet, mert minden cipőnél kiélhetem a romantikus énemet, miközben nekem nem kell választanom. Nehéz is lenne, mert sokmodellünk van, de amikor egy menyasszony nálunk választ cipőt, akkor addigra általában van egy elképzelése arról milyen stílusú esküvőt szeretne, milyen ruhája lesz és az ahhoz passzoló cipőt így már könnyebb kiválasztani.

Mi jellemzi a 2015-ös kollekciót?

Az új kollekció hűen tükkrözi a márka imidzsét: jól átgondolt darabokból álló, egymással is kombinálható kollekció. Darabjai a tőlünk korábban vásárolt modellekhez is passzolnak. Aki tehát egyszer elkezd REKAVAGO termékeket venni, az folyamatosan talál újabb és újabb, a már meglévő kollekcióhoz passzoló dabarokat.

rekavago kampány fotó Almási J Csaba

Az új kampányod eléggé külöbözik a korábbiak világától. Honnan jött az ötlet és mi volt a koncepciód?

A cipőimet olyan nőknek készítem, akik erősek, határozottak, van bennük vállalkozókedv, mernek megtenni dolgokat és mindeneközben nőiesek és száz százalékig NŐK maradnak. A márkának ezért olyan mondhatni nagykövetei vannak, akik ezt képviselik, mint például Kerekes Vica, Dobó Kata, Tatár Csilla, Marge. Újdonság a márka kampány képein, hogy az újonnan elindult férfi bespoke és made-to-measure férfi kollekciónk révén férfi főszereplő is került a képekre. Így már mindkét nem választhat REKAVAGO cipőt magának. Az új kampány fotóinkon is olyan pillanatokat mutatunk be, amik azután történtek meg, hogy a főszereplő kilépett egymegszokott helyzetből, bevállalt egy ismeretlen dolgot, tett egy merész lépést.

rekavago2

Az, hogy az ifjú pár kiszökött a saját esküvői bankettjéről, hogy kicsit kettesben legyenek; hogy a van az a party, ahol tudjuk, hogy ott van még egy csomó fontos ember, de te kettesben akarsz inni pezsgőt valakivel, mert az ez értékes pillanat neked; hogy van olyan pillanat, amikor nem számít mi van rajtad, mert a medencében akarsz szerelemet vallani – ezek mind olyan helyzetek, amihez kell a határozottság, a lazaság, stílus és vagányság. Ezeket azért csinálod, mert valóban ezt akarod tenni. Ezt képviseli a márka: a minőségi kiegészítők azoknak készülnek, akik a minőségi idő számít.

Kondella_Misi_Photography_REKAVAGO_werk_5

Kondella_Misi_Photography_REKAVAGO_werk_2 Kondella_Misi_Photography_REKAVAGO_werk_1 Kondella_Misi_Photography_REKAVAGO_werk_4

Kondella_Misi_Photography_REKAVAGO_werk_7 Kondella_Misi_Photography_REKAVAGO_werk_6 Kondella_Misi_Photography_REKAVAGO_werk_3

Kampány fotók: Almási J. Csaba

Werk fotók: Kondella Misi

Koncepció: Vágó Réka

Styling: Kiss Szilárd

Smink: Kovalik Natasa

Haj: Tóth Zoltán

Modellek: Fruzsi @ Visage, Czeglédi Balázs

Ruha: Daalarna, Peter Mero

Ékszerek: Splendor Jewelry, Swarovski

Női és férfi cipők: REKAVAGO

Virág: Fleurt Virág

Helyszín: Le Meridien Budapest

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner