Érkezik a RESERVED & BRITISH VOGUE kollekció

Az év egyik legizgalmasabb, példátlan eseménye lesz ezen a héten. A lengyel illetőségű Reserved márka ugyanis a British Vogue-al karöltve hoz ki egy kapszula kollekciót. Az általam különösen kedvelt márka Angliában is kapható, és szemmel láthatóan nagyon vonzódik az itteni ízlésvilághoz. Az Oxford street-en, Londonban lévő üzletük megnyitása alaklamából például Kate Moss-szal kampányoltak (itt olvashattok róla)

Reserved X British Vogue kollekció rajzok illusztráció Daiana RuizAz új kollekció darabjait a magazin divatszerkesztői válogatták össze, inspirációként pedig a nyolcvanas évek és a Studio 54 szikrázó glamour stílusa szolgált. A kollekció 10 alap darabból áll kiegészítve 15 korábbi Reserved ruhadarabbal.

Reserved X British Vogue kollekció rajzok illusztráció Daiana RuizVanessa Kingori a British Vogue munkatársa szerint “Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a British Vogue első kollaborációjában résztvehetünk. A Reserved-del való együttműködés rámutatott arra, hogy újabb csatornákat találhatunk, amelyeken az olvasóinkat elérhetjük. A Reserved már most erőteljesen jelen van a brit divatpiacon, és boldoggá tesz minket, hogy Angliában és a többi országban is részesei lehetünk sikereiknek.”

Reserved X British Vogue kollekció rajzok illusztráció Daiana RuizAz új kollekció a januári British Vogue-ban kerül bemutatásra december 7.-én. Maga a kollekció december 6.-án debütál az Oxford street-en.

Az illusztrációkat Daiana Ruiz készítette.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner