Rihanna harisnyakollekciót tervezett

Az elmúlt évben Rihanna már belevágott a zoknitervezésbe, méghozzá igencsak vagány stílusban. A punkos hatású fuszekliket a Stance nevű amerikai céggel készítették közösen (itt írtam róla), s a nagy sikerre való tekintettel most valami csajosabbal rukkoltak elő. A kollekciót először a Vogue online oldalán közzétett videoklippel reklámozták, amelyben mi más szól a háttérben, mint Rihanna legújabb dala. Így kell ügyesen árukapcsolni.
Az új kollekció nagyon vagány, nagyon bevállalós, és bevallom stylist szemmel nézve roppant idegesítő, hogy ilyen vonal nálunk nem érhető el.

Egy percig sem kételkedem abban, hogy ezt a kollekciót egy pillanat alatt el fogják adni, és hamarosan a harmadik együttműködést is nyélbe ütik majd.

Ha rendelni szeretnétek, akkor ide kattintsatok a Stance weboldaláért.
SU16-PP-HERO-Rihanna (Custom)
rihanna2 (Custom)lerihanna3 (Custom)

rihanna4 (Custom)

rihanna5 (Custom)

Rihanna_Stance_Sock_2016_collection-0
Rihanna_Stance_Sock_2016_collectionciót

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner