Rihanna zoknitervezésre adta a fejét

Bizony jól olvassátok, RiRi nem mást, mint fuszekliket fog tervezni méghozzá a Stance nevezetű cégnek. Egyenlőre néhány kampányképet, és egyetlen designt tettek publikussá az együttműködésből. A teljes kollekciót szeptember 15.-én mutatják majd be.
-rihanna-stance-zokni
A “Murder Rih Wrote” fantázianevű zokni sokakat Galliano stílusára, az általa használt betűtípusra emlékeztethet. Maga a név pedig egy 1994-es Chaka Demus & Pliers dalból a Murder She Wrote-ból lett “ferdítve”.
A zoknik férfi és női változatban is elérhetők lesznek, valamint különféle hosszúságban gyártják majd őket. 1500 példány készül minden kollekcióból, amelyet számokkal is jeleznek majd.

riri-zokni-rihanna_stance

riri zokni rihanna stance

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner