Roberto Cavalli – Paradiso Azzurro

“A szín maga az élet, az öröm, képtelen vagyok csak fekete-fehérben gondolkodni”- állítja Roberto Cavalli, aki most éppen a csodás kék színt állította középpontba.
A parfüm üvege akár egy mesterien csiszolt drágakő, Földközi tenger színe. A kupak, mint egy drága kaboson, begyűjti a fényt, és szikrázik, akár a napfény a vízen. A kék üvegek szerelmesei biztosan belebolondulnak ebbe a design-ba, amit alig vártam, hogy megfelelő fényben lencsevégre kapjak. Valóban nem lehet betelni a látványával, s tényleg mesterpéldája annak, hogy hogyan lehet valakit már csak a csomagolással is rabul ejteni.

 

De lássuk csak mi rejlik az üvegben! A parfümöt a mediterrán tengerpart szépsége ihlette, és Louise Turner (Givaudan) tervezte. Mellesleg ugyanő alkotta meg az alap Paradiso illatot is. Cavalliéknál ez a hetedik parfüm, amelyet a Mesternek kreált.

A mediterrán virágokban gazdag, aromás kompozíciót a tengerparton virágzó dús vegetáció ihlette. Az illat nyitányában a mediterrán tenger lélegzete érződik, főszerepet kapnak a citrusos jegyek, bergamott héj keveredik levendula tisztaságával, amelybe beleolvad a jázminszirmok érzékisége. A magával ragadó, virágos szívillatban a jázmin szinte tapintható megjelenése művészien egyensúlyoz a harmatos, ártatlan virágszirmokkal. Az alapillatban cédrusfa és kasmír adják a Roberto Cavalli Paradiso Azzurro parfüm melegségét.

SP-CavalliAzzurro-International-Sans-100 (Custom)

“Bátor és végtelenül gyengéd nő, akiből kifinomultság árad és nem fél kimutatni csábítóerejét”-ezekkel a szavakkal méltatta Roberto Cavalli a szupermodell Edita Vilkeviciute-t, a Roberto Cavalli Paradiso Azzurro nagykövetét. Edita tökéletesen jeleníti meg azt a vonzerőt és eleganciát, ami a parfümből árad. Mario Sorrenti, világhírű fotográfus készítette a kampány képeit,

DP-Azzurro-Packshot-250-Duo (Custom)

RC PARADISO AZZURRO EDP 30ml 14900 Ft

RC PARADISO AZZURRO RG EDP 50ml 21000 Ft

RC PARADISO AZZURRO RG EDP 75ml 27200 Ft

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner