Romantika és glamour- Valentin nap Intimissimi módra

Az Intimissimi Valentin npra készült kapszula kollekciójában a romatika és a glamour fogja kézen egymást. Rockos és mégis finom díszítésekkel lágyított fehérneműk jellemzik a glamromantika névre keresztelt stílust. Az örök fekete dominál, s ismét megjelennek az elmúlt évi kollekció jellegzetes siker elemei a geometrikus formák. Az elegáns rock inspirálta body esetében főszerepet kap a fátyolszerű csipke és domborhímzett felület. A stilizált virágmotívumok felidézik az óceán hullámzását, a hálós finom anyag pedig diszkréten látszódni engedi a bőr részleteit a fekete és áttetsző elemek csábító játékában. A body-t különösen izgalmassá és sokoldalúvá teszi a nyitott hátrész és a zárt, kerek nyakvonal, amelyek egyszerre kölcsönöznek érzékiséget és divatos külsőt.
A költői nevet viselő Poetic Silk szettet, amelyet harisnyatartó is gazdagít, különleges és letisztult részletei keltik életre. Melltartóját és a brazil fazonú alsóját egyszerre jellemzi a kényelem és a maximális csáberő.

cover-Valentine2016-int

elegant-rock-Valentine2016-int

lace-chevron-Valentine2016-int

poetic-silk-Valentine2016-int

sensual-trasparence-Valentine2016-int

RID1174_SBD1174_RGC1174_287 cs (Custom)

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner