Rózsamánia a hajápolásban- Matrix Oil Wonders Wolume Rose

Egy rózsamániás naplója..lassan ez is lehetne a blog címe, hiszen egyre másra mutatok meg újabb rózsás termékeket. Most egy sampon, balzsam, valamint hajlakk van soron, amely igencsak nagy meglepetést okozott számomra.
A professzionális hajápolás egyik vezető márkájától a Matrix-tól ugyanis nem vártam volna rózsás illatot. Úgy látszik azonban, hogy a beauty cégeknél egyik legerősebb trendként emlegetett rózsa minden szegmensben folytatja diadalútját.
matrix
A vitaminokban, antioxidánsokban és esszenciális zsírsavakban gazdag, kíméletesen ható rózsamagolajat tartalmazó Volume Rose sorozat kifejezetten a vékonyszálú hajjal tesz csodát. Intenzíven
táplálja a vékonyszálú hajat anélkül, hogy elnehezítené. Mindhárom termék segít megerősíteni a hajszálak szerkezetét miközben volument biztosít. Ezt pedig valóban azok fogják értékelni, akik tudják, milyen nehéz ezt összehozni egy vékonyszálú hajból készült frizura esetében. A fürdőt belepő rózsaillat pedig “csak” egy bónusz.

Mivel professzionális termékekről van szó, ezért ezek nem kerülnek hagyományos forgalmazásba. Nem drogériákban tudjátok beszerezni, hanem hivatalos Matrix termékeket forgalmazó fodrásszalonokban. Ez azért is fontos, mivel a vásárláskor szakember segít kiválasztani a megfelelő terméket.

A sampon ára 2.350 ft, a hajbalzsamé 2.850 ft. A sorozat rendelkezik egy harmadik taggal is, amely egy hajlakk. Ezt nem volt módomban kipróbálni, az árát viszont megtudtam: 2.500 ft.

Még több információt a márka Facebook oldalán találhattok.
matrix Oil Wonders Volume Rose sampon hajbalzsam

matrix Oil Wonders Volume Rose sampon hajbalzsam

matrix Oil Wonders Volume Rose sampon hajbalzsam

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner