S.Oliver Tropical- igazi nyári illatpár

A pálmafák és a dzsungel világa szinte minden nyári szezonban megihleti a divattervezőket és az illatkreátorokat. Néhány napja az S.Oliver Tropical illatpárját vehettem szemügyre, amelyek a márka limitált kollekciójába tartoznak. A női változat a tropical Flowers, míg a férfi a tropical Trees nevet viseli. S a nevekből is kitűnik, hogy az egyik a virágokat, a másik pedig a fákat idézi meg.
WP_20160418_12_05_10_Pro (Custom)

A női illatban a fejillatot az ananász, görögdinnye, citrusos yuzu alkotják, míg a szívillat egy egzotikus virágkompozíció, s az alapillat ámbra, trópusi fák, őszibarack elegye. A férfi változatban a fejillat kardamon, grapefruit, és citrom. A szívillat levendula, geránium, muskotálydió, az alapillatot pedig  egzotikus fák aromái alkotják.

s.oliver tropical parfümA hangulatunkat illatok támasztják alá. Használatkor azonnal előjönnek a szép pillanatok, melyek elválaszthatatlan kapcsolatban vannak az illattal. Az s.Oliver TROPICAL a nyaralás emlékét hívja elő és megtölti jókedvvel a levegőt.WP_20160418_11_01_46_Pro (Custom)

A parfümök designja nagy kedvencem. Gyönyörűséges dzsungelmotívumok alkotják, amelyet akár tapétaként is szívesen látnék, de textilmintaként is blodogan viselném.

Mindkét illat már kapható a drogériákban.

WP_20160418_11_00_47_Pro (Custom)

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner