Ünnepi sálkollekció a Promod-tól

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én imádom a sálakat. Azokból is az óriási méretűeket, amelyeket többféle módon lehet viselni. Ha a hűvösebb időszakban leveszem a kabátom, szeretem a vállamrateríteni stólaként. Igaz ilyen óriási méretű kensőket, sálakat ritkán lehet kifogni. A Promod most viszont ráérzett erre a hiányra, és egy csodálatos nyolc darabos kollekciót hozott ki az ünnepekre.
SAM_3654 (Large) (Custom)
A látványos grafikákból szinte lehetetlen választani. Van a hatvanas éveket idéző- cicás!-kétféle, Párizs hangulatát idéző, valamint klasszikus, és nonfiguratív változat is. Azt hiszem ez lesz az egyik legkedveltebb karácsonyi ajándék, amit az idén fellelhetünk. Látogassatok el valamelyik Promod üzletbe, és győződjetek meg magatok is róla!
promod1 (Custom)

SAM_3659 (Large) (Custom)

promod_sal_1 (Custom) promod11 (Custom)

SAM_3666 (Large) (Custom)

promod111111 (Custom)

promod-sal (Custom) (Small) promod11111121 (Custom) promod_sal (Custom) promod12 (Custom)

SAM_3660 (Large) (Custom) promod111 (Custom)

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner