See by Chloé Si Belle

A nyári limitált illatok trendje megállíthatatlan. A See by Chloé család is újabb taggal bővül a melegebb hónapokra. A korábban már bemutatott alapillat kap most limitált szériás “kistestvért” a Si Belle parfümmel.
SI BELLE_50ML ET ETUI DE HAUT.tif
A kedvelt kalickára emlékeztető designt megtartották. A Louise Turner és Nathalie Gracia-Cetto parfümőrök egy könnyedebb nyári illatot alkottak meg, amelynek fejillatában a birsalma levél és a neroli jelennek meg. A szívillat gardénia és narancsvirág illatát hordozza, míg a végül a fehér pézsma zárja a kompozíciót.
A két parfümőrről érdemes megjegyezni, hogy többek közt a Roberto Cavalli, Thierry Mugler, vagy a Burberry és az Emilio Pucci parfümjei közül is többeknek az alkotói voltak. Érdekesség, hogy a Chloé több parfümjét készítette közösen a duó. Így nemcsak egymást, hanem a Chloé jellegzetességeit is remekül ismerik.
A See by Chloé Si Belle debütálását remek visszhang követte, főként a gardénia illat kedvelői körében.
pr picture
A parfüm már kapható a nagyobb drogériákban.
See by Chloé Si Belle EDP 30ml NOI 13900 Ft
See by Chloé Si Belle EDP 50ml NOI 19500 Ft
See by Chloé Si Belle EDP 75ml NOI 25100 Ft

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner