Shiseido Ever Bloom- parfüm amely örökké körülölel

Különleges illatot alkotott a Shiseido. Az Ever Bloom története évtizedekkel ezelőttre nyúlik vissza, amikoris a Shiseido alapítójának fia, Shinzo Fukuhara 1940-ben egy szépséges kaméliát fotózott le. Úgy érezte az egyszerű, és tiszta képben minden benne van, ami a szépséget, az örök szépséget jelenti. Ehhez az örökséghez nyúltak most vissza.
evrbloom

Az Ever Bloom, akárcsak a cég filozófiája a Nyugat és a Kelet közti hídat szimbolizálja, az univerzális nőiesség megtestesítője. A nőjé, aki lehet szőke vagy barna, élhet bárhol a világon, de egy bizonyos reggeltől estig élvezi azt, hogy nő lehet.
shiseido ever bloom foto pumpkin paradiseAurelien Guichard a parfüm kreátora különleges illatot alkotott meg. Légiesen virágos, határozott és mégis könnyed, amely a nap folyamán a viselőjével együtt változik. A szokásos illatpiramis elve helyett egy merőben más, lineáris illatkompozíciót készített. A parfüm lelkének megtalálásában a Shiseido másik tradícionális vizuális jegye a karakusa rajzstílus segített. A kanyargó, kalligrafikus vonalakból álló tusrajz nőalakjain szinte magunk előtt látjuk, ahogy körbeöleli a figurákat egy aura. Egy aura, ami maga az illat is lehet.
image (6)Bevallom a cég által mutatott rajz nekem nem annyira tetszett, de a stílus nagyon emlékeztetett arra, amilyen tusrajzokat hosszú évek óta készítek. Így a parfümöt már a saját karakusa hölgyemmel fotóztam le.
SAM_0618
shiseido1Az Ever Bloom körbeöleli a testet. Ibolyával, lótusszal és rózsa kivonattal, mely vibráló, friss kisugárzást ad. A narancsvirág, a hinoki fa és a pézsma érzéki, visszafogott és energikus megjelenést kölcsönöz.
Érdemes az üveg designját is szemrevételezni. Nagyon nőies, igazi kézbecsusszanós forma, amely egyszerre moder, és tradícionális. A csiszolás következtében az illat színei is több árnyalatban mutatkozik meg, akárcsak a nap folyamán bőrünkön változó parfüm maga.

EdP 30 ml 16 590 Ft

EdP 50 ml 24 190 Ft

EdP 90 ml 33 390 Ft

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner