Smaragzöld, trópus, és fényes felületek a GAS nyári kollekciójában

Az Elle fashion Show keretében nemcsak divattervezők, hanem nagy márkák is bemutatták kollekcióikat. A GAS aktuális 2015-ös tavaszi-nyári öltözékeit és kiegészítőit hozta el. Lássuk melyek azok a trendek, amelyet a jeans vonal kedvelői az idén nyáron követhetnek!

A virágszírmok színeit idéző nonfiguratív printek remekül egészítik ki a farmerokat. A kicsit hippis, romantikus jegyek kellemes kontrasztot alkotnak a basic darabokkal. A miniruhák éppúgy megjelennek, mint a hetvenes éveket idéző hosszú változatok. Az anyagok felületkezelése igazi vintage hatást kelt.
GAS4
GAS-katalogus3

Immáron sokadik szezon ez a mostani, amelyben a trópusi virágok, pálmák mintázata uralja a divattrendeket. A 2015-ös év színének választott marshala megjelenik a dzsekik árnyalataiban, és finoman feltűnik a printekben.GAS6GAS-katalogus2

A faremerek esetében az állatmintás printek is felbukkannak, akárcsak a fényes, gyöngyház hatású felületek. A legüdítőbb látványt azonban a smaragdzöld kombinálása a farmerkékkel adja. Igazi energiabomba szín, amely mindenkinek jól áll. A legkülönfélébb formákban jelent meg, hol csak egy kabát bélésénél, egy nadrág felületén, vagy akár a GAS-tól megszokott gyönyörű táskák képében találkozhattunk az árnyalattal.

Fotók: Máthé Krisztián , GAS
GAS1

GAS-katalogus4 GAS2 GAS3

GAS-katalogus1

GAS5

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner