Smink kollekciót inspiráltak Antonio Lopez illusztrációi

Antonio zseniális rajzai iránt érzett rajongásomat sosem rejtettem véka alá. A blogon is írtam már életéről, rajzairól- itt olvashattátok.

Most a MAC gondolta úgy, hogy ideje Antonio rajzait leporolni- már ha valaha  porosak lettek volna, ezek az igazán időtlenül extravagáns rajzok- és megismertetni a fiatalabb generációkkal is. Antonio Lopez nemcsak a divatillusztrtráció terén alkotott maradandót, anme olyan sztármodellekkel is megajándékozta a divatvilágot, mint Jerry Hall. Mick Jagger nejét ugyanis ő fedezte fel még 17 éves diákként, akárcsak Pat Cleveland Marisa Berenson modelleket.

A három hölgy még mindoig remek formában van, amiről meg is bizonyosodhattok:

AntonioLopez-Beauty-72 (1)
Lopez 1987-ben, 44 évesen halt meg, de kitörölhetetlen nyomot hagyott a divat világában. Jellegzetes illusztráció olyan divatházak kampányaiban és kiadványaiban szerepeltek, mint a Valentino, Yves Saint Laurent, vagy Versace, valamint gyakran illusztrált a Vogue számára is.

Az új MAC Antonio Lopez kollekció elismeréssel adózik az illusztrátor munkájának.
A kollekció, a táska kivételével szeptembertől vásárolható meg a MAC Váci utcai üzletében. Aki a táskára vágyik- akárcsak én- annak a MAC webshopjából kell online megrendelnie.
antoniomac
antoniomac2antonio

antoniomac3

További információ: www.mac-cosmetics.hu

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner