Sminkkollekciót kapott az év színének választott marsala

sephora

A Sephora azon üzletek közé tartozik, amelyet sok hazai hölgy igencsak várva vár, és örömmel fogadna , ha végre valahára nálunk is megjelenne.
Addig is borzolom a kedélyeket a Sephora és a Pantone közös sminkkolekciójával, amely nem más, mint a 2015-ös év színének megválasztott marsala árnyalatban elkészített sorozat. Valószínű sokan nem is tudnánk elképzelni pirosítón, és rúzson kívül, hogyan, s miképp lehetne ezt az árnyalatot ügyesen alkalmazni.
Nos, a Sephora nemcsak ezekben gondolkodott. Fantasztikus színorgiában pompázó szemhéjpúderpalettát, szemhéjtust, szempillaspirált is piacra dobott.
S hogy ne maradjatok ötletek nélkül, az alábbiakban néhány nagyon szép sminket is megmutatok. Érdemes leutánozni őket, s akár valamelyik szomszédos országba elzarándokolni a kollekcióért.

Sephora-Pantone-Marsala-layering-lip-collection

Sephora-Pantone-Universe-Marsala-Collection-11-700x524 Bold-Marsala-Mascara-Brow-Highlighter-451x600

 

Pure-Marsala-Matte-Lip-Cre¦Çme16025349276_38ddf27975_o sephora-pantone-shimmering-marsala-cheek-blush-trio-830x830-e1419957028876 Facets-of-Marsala-Multi-Finish-Eye-Palette-

full

 

sephoraxmarsala

marsalamakeup

marsalamakeup1

marsalamakeup2

Fotók: www.sephora.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner