Sminkötletek Szilveszterre

maybellineBig_Eyes_arc

 

Ragyogj aSzilveszterkor is a Maybelline New York ultra nőies trendjével!

Fókuszban a nagy szemek és az érzéki ajkak.  A kettő együtt hangsúlyos, de még sem túl sok.  Az előző trendekkel ellentétben, amikor is a fő szabály az volt, hogy vagy az egyik, vagy a másik lehet csak kiemelve. De hát mie valók a szabályok? Csakis arra, hogy felrúgjuk őket!

Az ünnepi trend arca Frida Gustavsson svéd szupermodell, aki nemrég csatlakozott a Maybelline New York szépségnagyköveteihez. Frida különleges, friss karaktere mindenkit lenyűgöz.

maybellineBig_Eyes_modell

Az ünnepi smink elkészítésének alapja a vadonatúj Affinimat, bőrtökéletesítő, mattító folyékony alapozó. Egységesítsük arcunk színét, szerkezetét a tökéletesen matt hatásért, majd finoman púderezzük le a selymes, matt Affinitone púderrel. Az orcákat az Affinitone Blush Peach, barackos árnyalatú arcpirosítóval élénkítsük az arccsont alatt ívesen a halánték irányába.

affinimat

goglambigA szemfestés első lépése a Big Eyes szemhéjpúder paletta közepén található HIGH LIGHT. Tegyük a mozgószemhéjra gazdagon, majd egy keveset az arccsontra. A halvány rózsaszínt satírozzuk a mélyítő vonalra, ezután a szürkét ugyanoda. A két szín egymáson nagyon szép, hűvösen vibráló lesz.

Ezután a Lasting Drama Gel Liner 24H tartós krémtussal kifelé vastagodó tusvonalat alakítsunk ki, a végén merészen húzzuk meg a „farkinca” ívét. A szemhangsúlyt fokozzuk a Master Shape szemöldökformázó ceruzával, varázsoljuk élénkebbé szemöldökünket. A ceruza végén található spirálos kefével a végén finomítsuk le.

Koronázzuk meg a szemfestést a Volum’Express Falsies BIG EYES szempillaspirállal. Fent duplán, lent elegendő egyszer festeni a pillákat.

Big_Eyes product_preview

Az ünnepi érzékiséget fokozzuk a Color Sensational ajakrúzs Lady Red árnyalatával.

Körmeinket az ünnepekre fémes ezüst-szürke árnyalatokkal ékesítsük. Amennyiben meleg árnyalatokat kedveled, a körmöd lehet arany és bordó is.

maybecolorama

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner