Sminkvonallal bővül a Moschino

Valójában , ha belegondolunk, nincs semmiféle logikus magyarázat arra, hogy miért várt a Moschino ilyen sokáig, hogy egy sminkvonalat is kihozzon. A vicces, provokatív, vagy éppen cuki gegeknek nincs is jobb terepük, mint a sminktermékek csomagolása. Igaz, ránézve a legelső kollekcióra nekem egy kicsit az ugrott be, hogy a Pupa némileg már elorozta a legjobb ötleteket a nagy nevű honfitárs elől.

A Sephorával karöltve készítették el a Toy kollekciót, amelyhez Jeremy Scott az ikonikus maci figurát választotta design elemként. A termékek nem lesznek olyan drágák, mint a divat kollekció. Szeretnék, ha a fiatalokhoz is közelebb kerülhetne a márka, amelyhez ez is egyféle út. A sorozat augusztusban kerül a Sephorába, és várakozásaik szerint nem sok ideig fognak szomorkodni a polcokon. Így ha ti is szeretnétek megkaparintani valamelyik darabot, akkor figyeljétek a Sephora weboldalát.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner