Sonia Rykiellel közös sminkkollekció a Lancôme-tól

A Lancôme márka számtalan limitált kiadású kozmetikum megálmodásakor kollaborált már híres tervezőkkel – Alber Elbaz, Anthony Vaccarello, Jason Wu vagy Proenza Schouler – most pedig egy újabb izgalmas divatmárkával karöltve alkotta meg őszi kollekcióját.
Lancome-Sonia-Rykiel-Fall-2016-2
A Lancôme és a Sonia Rykiel márka üzenete hasonló: a francia nő szabadságát hirdetik a kezdetektől fogva, mindemellett azonos nézeteket vallanak a nőiességről, eleganciáról és a szépségről.
Merész…akár meghökkentő is. Sonia Rykiel 1968-ban nyitotta meg első üzletét és lett a kötött divat francia nagyasszonya. Sokan a Chanel által képviselt trendek méltó képviselőjének tartják azóta is. Egyik legjellegzetesebb védjegye a csíkos minta, amely kreatív módon visszatér a sminkkollekcióban is.

Lancome-Sonia-Rykiel-Fall-2016-1
A párizsi nők imádják azokat a sminktermékeket, amelyeket rendkívül egyszerű használni, mégis kifinomult végeredményt biztosítanak. Nem utolsó sorban a gyors használat is fontos, amit akár a taxiban vagy egy kávézó teraszán is könnyen meg lehet tenni…
Sonia Rykiel megálmodta azt a kollekciót, amivel egy szempillantás alatt felfrissíthetjük a sminkünket akár útközben is, köszönhetően a textúrának és a kivitelezésnek. Sajnos azonban hozzánk nem a teljes kollekció érkezik, ahogy ezt már gyakran megszokhattuk. Így ha többre vagytok kívácsiak testközelből, akkor érdemes kicsit nyugatabbra is nézelődni.

Lancome-Sonia-Rykiel-Fall-2016-11
LA PALETTE SAINT-GERMAIN
A Saint-German-des-Prés stílus inspirálta szemhéjpalettákat Lisa Eldridge Julie de Libran-nal kollaborálva hozta létre: trendi, sikkes, különleges és rendkívül egyszerű viselni. Rózsás és szilvás árnyalatok találhatóak a Parisian Spirit nevű palettában, még a Saint-Germain névre kereszteltben sötétkék, szürkés és khaki színű árnyalatok dominálnak. Mindkét paletta tartalmaz hat matt árnyalatot, egy speciális szemhéjra applikálható alapot, továbbá két kontúrozó szín található az ezüst fedél alatt és egy duplavégű applikátor segít a tökéletes felhelyezésben.

Lancome-Sonia-Rykiel-Fall-2016-2-1rykiel
PÁRIZSI AJKAK – A CERUZA
A párizsi nők kisujjában van a stílus. A divatheteken az ajkak nem a tökéletesen egyenletes végeredményt kapták, hanem satírozták őket, akár több színt vegyítve. Sonia Rykiel és a Lancôme ebből inspirálódva megalkotta a Parisian Lips kétvégű szájceruzát. A szájceruza négy érzéki színben érhető el.

LANCOME-RAYURES-LIP-DUO-HD-RVBLancome-Sonia-Rykiel-Fall-2016-CollectionLancome-Sonia-Rykiel-Fall-2016-Collection-2-2
VERNIS IN LOVE
Az ikonikus Lancôme körömlakk két új színben érkezik, amit a sokszínű csíkokkal játszó kollekció inspirált.
Joie de vivre – szabadság, spontaneitás, öröm. Ez a ragyogó és funkys narancssárgás szín az euforikus és stressz mentes hatvanas éveket idézi.
Saint-Germain – a mélykék árnyalatot a párizsiak által imádott farmer inspirálta. A párizsi emberek mesterien varázsolják a hétköznapi darabokat sikkessé – és ehhez elengedhetetlen darab a farmer.
A kollekció a Douglas és a Marionnaud kijelölt üzleteiben érhető el augusztustól.
A paletták ajánlott fogyasztói ára: 15 800 Forint
Az ajakceruzák ajánlott fogyasztói ára: 7000 Forint
A körömlakkok ajánlott fogyasztói ára: 5900 Forint

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner